Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znat će se za mjesec dana jesu poštovane mjere ili nusu - respiratori malina spremni za nove pacijente.
nove grobnice
Sve se bojim da ce bosnjo ispostovat mjere.
u petaka da će ražnjevi da niknu ko gljive poslije kiše. Plemenski narod, ostale navike.
Umjesto da svi izadjemo i protestvujemo za hwjbet neregularnih stvari u ovoj drzavi, mi bi rostiljali. E sirotinjo teska li si!
Svakako je Ramazan ili će se napostiti
Mene samo zanima sta ce Sladic reci kakvu ce nam prognozu nametnuti, ostalo me plaho i ne zanima ima da se pije, jede, pusi i tako sve u krug do zore
ovo mi se svidja, umjesto bosnjo da posti on bi da rostilja, e prc
Nasi slave 1 maj neznaju ni oni sta slave, kod nas se uzima kredit da se kupi janje i rakija da se zaljeva i trijezni poslije toga..
Sve te zabrane su protuustavne!!! Krše se namjerno i svjesno zagarantovana ljudska prava na slobodu kretanja, druženja, govora itd. Milioni su dali svoje živote za ta prava, a sada se zbog virusa kojeg preživi 99,8% oboljelih sa lakoćom krše. A tupave mase ništa ne kontaju
Svejedno mi, svakako postim. Poyy
ja cu onda na balkonu
Janjci i pilici slave prezivjece prvi maj
Je l' dozvoljeno da se ja okupim na Vrelu Bosne sa svojom trebom i njenim frajerom?
ccc, djubrad jedna
Pa nece valjda ramazan je
Znaci cirkus se nastavlja, ha ha
Zato je na Kunovu dozvoljeno, bujrum direktore.
Zabraniti i u manjem broju