Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko organizuje Bakir i Lendo
Udruzenje ReStart organizuje. Svojim eventualnim prisustvom Bakir moze smo ukrasti proteste i upropastiti ih. Zato neka sjedi kuci. Protest protiv odluka OHR nije glas za SDA. Da su pametni, trebali bi se povuci sto prije Izetbegovici, Novalici, Turkovici i dr elitne porodice.
IDEMO SAMO JAKO SA SCHMITOM I IZDAJNICKOM TROJKOM 💪☝️👊
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da spasavamo Komsica i Bakira, njihove uhljebe i njihov kriminal? Evo sve trcim.
Gdje su ovi godinama ? Zasto sada ? Znaci odma po necijem nalogu
Izadjimo na protest u pitanje je nasa buducnost, sutra ce biti kasno
Opet ce dovesti seljadiju plaćenim prijevozom za sendvić i sok da protestuju, i ometaju saobraćaj po gradu
SDA ne popušta, ja jbte koja je to marva, skuplja uhljebe, beskičmenhaci uporni, pa vidite da ste omrznuti mrski neprijatelj svoje zemlje i naroda 30 godina,. ebali ste nas prevarant, povucite se, pa jel ta vlast toliko draga da ste izgubili kompas i obraz. Neka bude ko god hoće, ali vas više narod smisliti ne može, afere što se zna, a bog zna što se ne zna pa, se grčevito borite da se još šta ne sazna, mrš gadovi
Čudom se čudim ko to organizuje proteste u radno vrijeme? Šta je sa nas koji radimo: Znači mi ne možemo prisustvovati. Da ste bar za 1 sat pomjerili.
Ovi protesti se organizuju na pogresnoj adresi!!! Jedina prava je ispred americke ambasade, jer ovaj naci führer iz Njemacke radi po njihovim direktivama.
opet skup ovih propalih neznaju sta ce osebe pa misle napravice nesto haha.
Rijetko kad u povjesti da su mirni protesti promjenili ista, bacite barem koje jaje ili paradajz na ohr hebemu misa
OHR teba evakuirati na vrijeme, inače će se ponoviti isti scenarij kao sa veleposlanstvom SAD-a u Teheranu, 1979. godine.
Hajmo svi protestovati jer SDA nije u vlasti i niko nece s njima. Jasta cemo :)
Ješ jedna HDZ podguzna muha koji bi majkinu vaginu dao za vlast a ne državu. Ne brini i daćeš. Gnjido jedna izdajnička ali BiH podijelit nećeš.
Bolje nek se osvrne inace ide i OHR iz Bosne pa nek radi gdje je radio
Protestvuje se na pogresne teme.Jedini zahtjev moze biti gasenje nacionalnih stranaka te ukjucenje EU mehanizma prelaska pod EU upravu. Ovo ovdje politicar sve go lopov.
Još jedan “sa strane” da razvodni proteste na sve moguće načine. PATRIOTI DOĐITE I DIGNITE SVOJ GLAS PROTIV ETNIČKOG APARTHEIDA. Restart.ba je nevladina organizacija koja postoji već godinama i zna se ko su i šta su.
Slažem se da su kontra botovi puno agresivniji ovdje na komentarima. Nadam se da će normalni ljudi ipak doći i reći da ne žele SDA ali da ne žele ni da nose bijele trake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je iza paravana?
Narod koji voli BiH. A ko je iza tvog paravana? HDZ ili njihove podguzne muhe iz Sarajeva?
Pravan nema veze nego ideja s kojom se možeš identifikovati. Ti skini gaće i daj bez otpora. SDA je pala, a imamo šansu da padnu i ostali samo da nije kukavica poput tebe.
Idem na proteste, građani su demokratija, sve ostalo je diktatura i aparthejd. Nemojmo nasjedati na komentare botova obavještajnih službi susjednih država.
svi po respirator kao znak prepoznavvanja, a nakon protesta dijelice se i diplome doktora medecine