Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najneposteniji smo na plameti, svi mrtvi i dalje vise na listama vladajuci na kraju samo glasaju umjesto njih. Prevaranti smo mi teski, samo online glasanje je posteno
Mi smo jedina dtžava u svijetu koja ima punoljetnih osoba oko 2 miliona ali zato ima spisak za glasanje od 3 miliona i 280.000 punoljetnih. Znači i ovi izbori su pokradeni 100% .
Po popisu 2013 cca 3,5 mil, a za glasanje 3,2 mil !!!! Kakva ce ovo lakrdija biti
Rezultati popisa: U BiH živi 3.531.159 stanovnika. Što znači da imamo 250 000 maloljetnih, ovdje beki mnogo lažu.....
Jeste kino...
od 3.531.159 ukupnog stanovnistva. ispade da djece od 0-18 godina imamo samo nekih 250000
U Bosni se nikad ne umire samo se rađa zato i imamo ovoliki broj glasača!
Namjerno se u fokus stavljaju biraci iz dijaspore da bi se prikrile desetine hiljada umrlih koji su na spiskovima za glasanje u zemlji. Mafija!
Masalah sto nam natalitet poraste, znaci sada nas ima oko 9 miliona, ko bi rekao.
Smjesno nema nas ukupno toliko.
Kod nas je izgleda po godinama donja granica za izlazak na izbore 1. godina, a od ostalih pojedinosti izdvaja se svakako i ona o glasacima s groblja koji su uvijek vijerni istima i oni glasaci koji ne zive u ovoj zemlji (ne vidim smisao njihovog glasa ako izuzmemo lopovluk) te tko zna jos kakvih zanimljivosti imamo u izbornim prevarama.
Aaaaa i migranti su napokon dobili pravo glasa, pa hajde vakat je bio
Srbija se dugo borila ali i izborila protiv politicke mafije. Vucic je iznenadjujuce dobro shvatio povjerenje glasaca i za kratko vrijeme napravio od Srbije drzavu sa najbrzim privrednim razvojem u regionu i najinteresantniju za strana ulaganja. BiH na zalost se ne moze pohvaliti ni blizu toga a krivi su biraci koji na svakim izborima nasjednu na ovakve predizborne trikove.
znaci nemamo maloljetnika u drzavi
Popis 2013 BIH ukupno stanovništvo 3.531.159. Izbori 2020 broj glasača tri miliona i 283.194 birača. (Broj stanovnika se procjenjuje na 3,447 miliona, uključujući i nekih 745.500 osoba (21.6%) mlađih od 18 godina. UUNDP-ovom/izvještaju o humanom razvoju za 2002. procjenuje se da 48,3% populacije čine Bošnjaci, 34% bosanski Srbi i 15,4% bosanski Hrvati.) Uz to dodajmo i pad od 18-19% na iseljenje i natalitet, gdje nam se predvinja i smanjenje populacije.
Danas ljudi biraju ko ce ih pljackati
Dodas djecu, maloljetnike ispade da nas ima 5 miliona najmanje...