Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavio bih pitanje ovim sto ce biti na popisu BOSANCI jesu li Bosanci Bosancima srusili Ferhadiju?
Cijelu obnovu treba da plati takozvana i prije svega genocidna tvorevina koja je i srusila ovaj pored Kastela jedinog objekta vrijednog vidjeti u Bluci. Sramota, dok Sarajevo placa SPC-u da obnavlja trosne crkve po Sarajevu koje je nacelo vrijeme, dotle Banja Luka objekt IZ koji je srusila i koji su jedino strani turisti posjecivali kad su posjecivali Bluku, nece da izdvoji SVA POTREBNA SREDSTVA da se to napokon zavrsi, 20 i vise godina od samog rusenja. Da su Bluka i genocidna svake godine izdvojili million maraka za obnovu, do sad bi se Ferhadija pozlatila.
Dace Milorad, dobar je to coek
mislim da bi bilo pošteno da se kaže koliko je do sada prikupljeno sredstava za objekat , to se sigurno mora kriti, jer bi se tada postavila neka druga pitanja...
Podatci o donacijama su dostupni na web stranici za obnovu Ferhadije. Znaci ne lupaj. Osim toga, sam proces obnove Ferhadije se radi po sistemu slicnom za obnovu Starog Mosta, sto znaci, skuplja se stari materijal, pa se kamen, po kamen radi. Vidio sam je ljetos, radovi dobro napreduju, jedina losa stvar je to sto to nije platila takozvana i prije svega genocidna tvorevina ciji bijesni psi su to i srusili.
ako te ja lupim...samo sam postavi pitanje, a to što neko lovi u mutnom to je drugo...sve se kod vas radi kamen po kamen i košta pet puta više...ne samo kod vas nego kod svih što trže milostinju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)