Video rad Sanela Gluhovića
0
Za BiH geto, drugima sloboda putovanja
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako to sandjaklije uspiju dobiti sve moguce pasose, bar ce se iz bosne razici
Da li je Tito mogao spreciti raspad YU?
Kako moze Srbin bez Bosnjaka a i Hrvat bez obojice?
Stace omladina RS-a sad nego pasos uruke pa pravac EU-a.
SRETNO,seljacka srbadijo pogonska masino srbije.SRETNO vam bilo robijanje po eu drzavama.
ISUS JE MOZDA BIO NA MUKAMA ,ALI JE ON TAJ KOJI MUCI NAROD
Igra je genijalna Zaigrajte i prikljucite se, pomozite eBiH da postane najaca sila u virtualnom svijetu! http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (pratite uputstva u puruci koju dobijete od Ureda Dobrodošlice i slobodno se meni javite za pomoć)
Nasih 24 posto trebamo ujedinit sa Turskom. Ionako smo jedan narod kao sto kaze uvazeni efendija Cer.ich. Ne treba nam kjafirska EU koja prima genocidase. Jest da cemo bit u getu, okruzeni EU, ali uvijek ima avion do Istanbula da malo prodisemo kad se zasitimo Gluhe Bukovice. BIH4EVER!
Opet kad im ekonomija padne na niske grane Srbija i Hrvatska ce okrenut cijevi prema BIH. Ovakve segregacije povecavaju mrznju i nejednakost medju ljudima. Ali jebaj.i im mater. Sto Tile rece jednom, ako nam nisu pomogli nista im necemo dugovat. NEDAJMO NASE DA NE BI MORALI OTIMAT TUDJE. I jos nesto NIKAD ne vjerujmo ovim koji izjednacavaju sve strane. To su osobe spremne da izdaju za 5 KM i najrodjenijeg brata.
volio bih da je tako ali do sada nije niko probo da udje u eu samo sa pasosem osim uz pratnju glavesine tipa ministara itd. ruku na srce neka skupina je juce presla madjarsku granicu samo sa pasosima
kolko ja znam ima muslimana iz sjeverne bosne koji imaju hrvatske putovnice, nijedan od njih nije rekao \"necu hvala\". Prodate duse talibanske
ljudi , muslimani ne mogu u eu. pa da bogda nikada ne usli. ma treba se samo drzati turaka, arapa,..... licemjeri (eu), su gori od nevjernika.. nista nije slucajno.. sve je ovo sukob religija...sve je jasno ko dan.. Bošnjaci samo sabura.
zao mi je sto nasi politicari nisu bili sposobniji, ali to nije razlog da budemo zlobni i nadamo se da ce komsijama crknuti krava.. ja im zelim srecu i mir kao i svima nama balkancima. Srbija podnosi kandidaturu za EU 19. decembar 2009. | 01:56 -> 19:04 | Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug Beograd, Brisel -- Srbija podnosi kandidaturu za članstvo u Evropskoj uniji do kraja godine. Švedska poručila da je delegacija Srbije \"dobrodošla u Stokholm u utorak\". Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Mirko Cvetković potpisali su u ime Vlade zahtev za podnošenje kandidature za punopravno članstvo Srbije u EU. Predsednik Srbije Boris Tadić je napomenuo da će odluku o datumu kada će to biti učinjeno doneti Švedska, kao zemlja koja predsedava Evropskoj uniji.
@ to je to - ti kurirovi natpisi su potpuna budalastina i dezinformacija. nikakvo garantno ni poslovni pozivi ne trebaju. sve sto treba je pasos. kakva budalastina... Prva grupa od 50 građana Srbije sinoć je u minut iza ponoći u pratnji potpredsednika Vlade Božidara Đelića otputovala u Brisel, čime je zvanično obeležen ulazak na belu šengensku listu. Kako je Božidar Đelić rekao za B92, građani su na briselski aerodrom sleteli u 2.40 i pasošku kontrolu prošli su bez ikakvih problema. Građane Srbije je dočekao ministar za imigracije predsedavajuće EU, Švedske, Tobijas Bilstrom. (b92)
\"Film\" je kao i drzava,zalost.Mislim,tuzno je da neko ova dva kadra naziva filmom,a drzava je zalosna jer sa ljudima poput vecine \"komentatora\" ovog priloga nema nikakve buducnosti.Cini mi se da samo mrznja uspjeva na tom prostoru,iz generacije u generaciju. Jedan od komentara bio je tacan,da parafraziram:\"Ne krivite EU,krivite svoje politicare.\"Ja bih samo dodao,krivite sebe,jer vi ste ti koji vec vise od decenije na vlasti drze poglavice iz svog plemena.\"Neka je i lopov,i ubica,samo neka je nas\",mantra je koja spaja sva tri plemena,svi je ponavljaju,neki glasno,neki malo tise,zavisno od okruzenja u kojem se u tom trenu nalaze. \"Evropa nece bosanske muslimane\"(opet parafraziram).Koliko stotina hiljada istih je Evropa primila \'92.,koliko ih jos uvijek tamo zivi.Zadrzali su svoje obicaje,kulturu.Ima li ekstrema koji se protive pokrivanju zena,minaretima,ima,naravno.Bosanska plemena,medjutim,nemaju pravo nikom pricati o toleranciji,u ratu se sve vidjelo.