Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton je najvece sranje koje nam se moglo dogoditi. Da smo izgurali do kraja bili bi rahat kao sto je Hrvatska i ne bi bilo ovog natezanja sa cetnicima 20 i kusur godina. Sa njihovom politikom nema nama nikad naprijed, samo tapkanje u mjestu ili povratak u '90-te
@ahmo42 A malo ste ratovali i sa ustašama.. A to natezanje i danas traje. Kad jad i sirotinja umisli da je imala neku moć,pa je nešto mogla,pa kao eto propustismo.. Talibanština..
@DedoBrundo ti si pretpostavljam rodjen 96te pa ne znas da ti je banjaluka zamalo postala unsko sanski kanton
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sve kontam šta će MZ i VP u BiH kad ono zbog kredita i akciza. Boli njih tuki za politickom situacijom.
Wigemark promotor akciza
Naši političari da imaju obraza i bilo bi ih sramota, a ovako im to dođe kao dobar dan
Baš me čudi, oni su tako jedinstveni!!!
TURSKA UPRAVO OBEĆALA SRPSKOJ OBNOVU VOZNOG PARKA VLADE SRPSKE, po principu STARO ZA NOVO ! Aferima, Srpska i Turska AHBABI !
Stvarno treba tim Turcima cestitati, jer malo ko pazi na svoje potomke, Srbe, ko oni. Srbi trebaju biti sretni sto imaju takve pradjedove i sto njihovim venama tece turska krv.
Ambasadori Francuske i Holandije kod Crnadka ... Wigemark u B.L kod Željkice .... Mogerini danas u ZG s najvišim cro dužnosnicima.... Očito i jasno ko dan , gde leže opstrukcije EU putu BiH... Slede domači zadatci i pretnja sankcijama....
al hvatas ko fata krivi k...
@TM0 A ti zapeo za krivi k ..., mora da imaš loše iskustvo s njim ( krivim)...
Gosp.Wigemark , sve će vam šumnjacio obečat , ako treba i potpisat, ali nećete ni izači iz zgrade smijaće vam se iza leđa i nastaviti po starom. Šumnjaci razumeju samo jezik sile... Ako ne verujete , proanalizirajte malo istoriju Srba , od svinjogojca Karadzorđa , braće Tarabić , pa do modernih lažova i patoloških tipova ala Baja , Čosić , Dotur , Šešelj, Vožd , Obrvaš , .....
turcine nabi nos u fildzan pasaluk i ne rise
@TM0 Četko , nabij ti nešto drugo u smrdljivu g...u , i ponizno slušaj što ti Baja porosipa ublehe... Opuho vas je i sada ste goli ko neka stvar. Ako vam je to nešto , onda samo napred ...ima da korenje jedete , jer para ni na vidiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sramota mi, sramota vi.....
Pa prva greska je sto si sjeo tu pored mape RSa koja obuhvata i Brcko Distrikt...
Mi Bošnjaci moramo biti srecni da imamo i tih 18,7% jer nikada nismo imali državu u istoriji
Ko se to javlja iz manjeg entiteta koji je mlađi od Golfa dvice? U sklopu svih ovih uspjeha Tvrtko se kruniše kraljem Bosne 1377. godine u mjestu Mile kod Visokog (današnji Arnautovići), što je krunidbeno mjesto i svih kasnijih bosanskih kraljeva.
A nemoj Muki tako
Boli njih ona stvar oni ne znaju sta je sramota...a ti pedercino zivni malo i radi za sta si placen i jebi im mater vise a ne sto palamudis sa jednom izjavom u mjesec dana
Šta ste zapeli za BiH? Od nje je i Bog (ovi ) davno digao ruke...Putuj Evropo...
“Akciza , akciza , rajo, treba!“ - „Eura, eura , EU gospodaru! Ne vidjesmo davno eura!“ -
Bosanski političari su za ovce čuvat
he-be se njima za tim, oni su sa ujkama naumili rasturiti ovu napacenu zemlju imaju rezervne varijante, na zalost
Kako mi ovi stranci idu na k...c . Vi ste krivi sto sve stoji .Znate vrlo dobro zbog koga sve stoji . Zasto ne namecete odluke ,zasto ne kaznjavate ? Znate vrlo dobro da se ovdje nikad ni za 100 god. nece ništa promjeniti ,ako se vi ne umijesate.
@BosnianSerb Nista oni nece nametnuti sto nije normalno i sto nije svugdje u svijetu. Vi srbi ste ti koji ste naopaki ,i koji ste mimo svih ostalih naroda u Evropi i koji nikoga i nista ne priznajete.
Vidi karte PC-a.!!! Brčko nije PC niti će ikada biti.
Brcko je bio deo RS pre formiranja Brcko distrikta, juznija sela su bila deo federacije
Bosna Sramota i Hercegovina.