Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebemo ti mater, u milijardu varijanti, to ne treba propustiti
@fantom slobode Jel ti stvarno veruješ da će Bosna i Srbija ući u EU sa prošlošću kakva jeste je bila i sa resursima kakvim ima?
@Dragoslav123 upravo tako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da smo imalo normalni ovom muljatoru bi oduzeli diplomatski pasos i pokazali mu granicni prijelaz.
@trol E da mi je tvoja glava barem jedan tjedan, pa da se dobro odmorim...
@trol This is why I bomb people
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbm vam svima majku lopovsku! SDA i ostali grade autoput vec 15 godina, mogli su piramidu i Visokom i u Sarajevu napravitu vecu i od Keopsove!
Ovaj Lars - Gunnar bi nas prije ukopao nego vladajuća koalicij. Pojma nema šta priča. Ta milijarda bi nas koštala još najmanje dvije. Lopovi iz HDZ-a, SNSD-a i SDA bi od milijarde ukrali devetstotina miliona.
jest al po glavi narodu !
Poslanik BAcković upravo za TV N1 iznosi ŠOKONATNE ALI ZAISTA ŠOKANTNE podatke o akcizama i autoputevima. KAže da se od lopova Bičkačića ne zna uopšte gdje idu akcize za gorivo ! Bičakčić je svojevremno na to pitanje odgvorio ZASAD SMO NETRANSPARETNI i takvi su izgleda i ostali i nakon 20 godina. Dalje kaže: Malezijci su nudili 500 miliona dolara kredita za ceste u BiH i napravili i projekt ! I sad mi neko nešto TUŠI ŽURNO !
Klix uzmite izjavu od BAckovića šokantna je ! http://ba.n1info.com/a150242/Vijesti/Vijesti/Backovic-Sto-ce-mi-vozilo-s-pratnjom-koga-se-to-ja-bojim.html ZA mene nakon što je naon Bičakčičevih pljački Alija izašao na TV i izjavo: Edhem nije rkao za sebe, više ništa nije šokantno. Vjerujem da će istarga pronaći da se akcizama do sada OTPLAĆIVALO ORUŽJE koje su nacionalne stranke u BiH nabavljale prije mi za vrijeme rata !
Aha...milijarda za politicare...ne trebaju propustit...
Ma ne hseri. Mi ćemo sa tim akcizama dati vama hoštaplerima milijardu. Ma to je za naše dobro, samo mi nismo toga svjesni, ali sreća pa imamo tebe da nas prosvijetliš. Što se u svojoj zemlji ne zalažeš za povećanje akciza za 15 feninga. Imao bi milion ljudi na ulicama na protestima.
Toliko su navalili na tih 15 feninga da je to nevjerovatno. Pa nikako da shvate da narodu nije problem povecanje, nego sto to ode u privatne dzepove. Kako se nije sjetio da ih ucjenjuje da politicari sebi smanje plate i brojnost, a ne da ih ucjenjuje preko nasih dzepova.
Spusti gorivo na 1.60 KM pa onda radi sta ti je mila majka. Ovako, ako predje preko 2.00 KM, ispod se više neće nikada vratiti.
Misliš da si pametniji od nas...dok ste vi glumili nekakve vikinge i divljake, do prije 200 godina, ovdje je bila civilizacija
Ma kakve akcize, kakvi autoputevi, ovi naši nisu u stanju da zakrpe postojeće puteve u centru grada. Svaki dan lomim auto na dijelu dionice od Zeljeznicke stanice do tunela na ciglanama, a svake godine pri registraciji debelo placamo putarinu, odnosno, prije bih rekao RUPARINU.
svaka cast opoziciji sto ne da da prodje zakon.
Dudlaj ga lihvaru! Ti si obicni trovac kredita, lihvar.
pa bolan mi vec placamo duplo skuplje gorivo!!! ista cijena goriva u BIH i u Njemackoj, a u njemackoj 2-3 puta veci standard!!!! i ti hoces jos da podignes cijene??
Lars, idi kući i tamo jedi govna lešinaru smrdljivi.
Natjerajte naše shupke iz vlasti da sebi prepolove primanja i pristajemo na akcize 😂