Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ANP-a nema smisla ni vlast.
@Vlastimir bez ANP-a zivot nema smisla
@Vlastimir mislim da je obrnuto jer vlast i treba da pošalje ANP a ne ANP da šalje vlast ali hajde razumijem strah u građana koji ne kontaju da ni taj ANP ne garantira sigurnost (građanski ratovi se ne smatraju agresijom i nato nema ovlasti da reagira) i dodaj tome da mi Hrvati i Srbi iz RS-a kontroliramo skoro sve granice. I takav ANP koči sve i pravi BiH državu slučaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AKO JE TEHNIČKO PITANJE ŠTO SMETA SRBIMA I DODKU JER ONI MISLE DA JE TO PUT U NATO A SVAKO ZNA DA NATO NE PRIMA DRŽAVE SA OVAKVIM USTAVNIM USTROJEM. OVO JE SAMO PRAVNO PITANJE DA LI POŠTUJEM ONO ŠTO SAM PRIJE POTPISAO I NIŠTA VIŠE.
Formiranje vlasti znaci samo jedno, da se foteljasi docepaju jos para i rade isto sto su i do sad, a to je nista. Znaci nema nista od tog, krezubo genocidaska sirotinja na vjecnim aparatima.
A jeste ovome s...ku Wigemarku stalo da mu CV-u pise kako je on tvorac sporazuma, bez obzira sta ce se poslije toga desiti. Tipicna gnjida.
koliko dana ova papiga odlazi?????
"....slanje Godišnjeg nacionalnog plana (ANP) tehničko pitanje.Koji dio vam ovdje nije jasan? ;-)
Nije mi cilj da branim Dodika, ali je u neku ruku u pravu. Njegova stranka nije u vlasti, formirajte vijece ministara i onda rjesavajte stvari, ako ne ide iskljucite ga iz vlasti.
BiH je vec jednom bila izdata od Evrope kao i cijelog svijeta. Pa hoce opet. Za vrijeme rata dizali su ruke u nebo i molili Boga da Alija potpise, sada isti ti krive Aliju. Bakire nemoj napraviti ocevu gresku ne potpisuj pa kako god bilo.
Wigemarku je ne samo zbog isteka Mandata nego i radi njegovih bliskih odnosa sa Covicem i podrske njegovom konceptu podjele pa je vrijeme da mu se sto prije pozeli stretan put i povede i Covica sa sobom
Neki i vojsku razdvajaju tako da bez ANP-a nejma sigurnosti koja je najvaznija od svega drugog
Wingemark,berač grožđa na Čovićevoj plantaži .
Kosovo je podiglo porez za uvoz iz Srbije sve do dana kada Srbija ne priznaje Kosovo kao samostalnu drzavu.Imali smo saznanja kad je RS nepostovala zakone BiH, kada je sve kocila.Sada BiH ima jedan adut u rukavima, kojeg ne trebaju da ispustaju.Bumerang se uvijek vraca nazad.Druga strana treba da osjeti sta znaci uslovjavljane, odnosno ucjene.Svaki politicar, tako i on na kraju svog mandata zeli imati neki pozitivan rastanak, bez obzira na ciju stetu.
Jel' ovaj Zvizdic predsjedavajuci Cijeca ministara ili predsjedavajuci Zastupnickog doma Parlamenta BiH? Covjek sjedi na dva radna mjesta koja se medjusobno sukobljavaju-i donosi zakone i izvrsava ih. Ovakve drzave nema nigdje!
@politika.je Vijeca ministara
@politika.je Bitno je da je Bošnjo to spletkama iskopao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo samo pokazuje gdje se dovedeš kad pppuštaš zahtjevima idiota kao što je Dodik i sl. njemu. I drugo u tom popuštanju i ovi stranci svaki tvoj realni zahtjev koji si imao smatraju TRHNIČKIM PITANJEM a ne tvojim zahtjevom u pregovorima. Tako da formiranje vlasti nije tehničko pitanje jer je zahtjev druge strane. NE POPUŠTAJTE OVIM KRETENIMA PA MAKAR IZNOVA GRADILI NEŠTO.
@tajfun2018 Nije to popuštanje Dodiku, to je ustav države, koji koči jedan entitet, FBIH. Taj entitet hoće celoj državi da komanduje, neće da može.
Sustina je da ne mogu entiteti ukidati odluke donesene od stran drzavnih organa.
Sada kada se Bakir počme šamarati po jajima (Šefiku i Želji), ša je ovo jeste li govorili da se neće niko mješati....a oni njemu,...Bakire dragi mi smo lajali (ANP, ANP, ANP) i režali na sve što se kreće u RS-u,.....ali đaba......