Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva mudrost, čovječe... BiH može postati članica bilo kakve unije ako ispuni uslove. Nek si nam rek'o, vala baš...
Moj gospodine pametnjakovicu, nedavno si izjavio da mediji u Srbiji nemaju uticaj vlasti. Toliko o tvom misljenju, sposobnostima, i svemu ostalome. Nisi u stanju upratit da ne svaki mediji pod sapom Vucica. I ti sada iznosis svoje misljenje nema. NISI RELEVANTAN.
sikter
država BiH nit pod razno ne smije brzo ući u EU,razlog je što zemlja nije reformisana i nije ekonomski spremna da se nosi sa eu tržište.Hrvatska koja ima dobit od turizma 10 milijardi jedva se nosi sa tržištem a zamisli šta bi se nama dogodilo.Prvo reformisati zemlju društvo posložiti svoju ekonomiju pa onda ulazak.Realno mi smo sad jednom već nogom u eu,kod god želi može vrlo brzo dobiti posao i papire .
Gospodo iz EU...zasto vise ne prekinete konacno ovu agoniu gdje nas i vi uvlacite svojim nacinom djelovanja! Drzite status quo...trazite decenijama demokratski ustroj drustva...tacno tamo gdje se ne moze naci... Prekinite sve ovo i primite BiH u EU, ali preko noci (kao neke zemlje iz susjedstva)..a onda postavite Evropske Zakone...pa da vidimo ko ih nece ispostovati!
Daj nam klix.ba info o Huwaeiu, dosta nam je politike
Na koji nacin da nas prime kad "nas" clan predsjednistva otvoreno kaze da mrzi zemlju koju vodi. Ovakve nas EU ne treba
Minimum za formiranje vlasti je pristanak nastavka MAP-a kako sinoć Željko reče jer zašto Mile neće, a znamo da je Mile retrogradan za državu. Papir stoji urađen u ladici i samo ga treba predati. Trebalo prije dvije godine. Zašto HDZ-ovka nije? NATO više ne traži ni da uknjižimo vojnu imovinu nego samo da predamo taj papir.
Primiiii me,. Primiiii te nas
Koga boli tuki sta EK kaze, mi na klixu imamo strucnjaka, mahom vlahadije koji kazu da BiH nikad nece uci u EU i njihovo misljenje je relevantno, jer oni su znacajan faktor jer cijeli dan se plazu po klixu i prde protiv zemlje u kojoj zive.
Nista te nisam pito IMT 539 imbecilu, kavez te zove !
Mozes misliti koliko je ovaj cijenjen u svojoj drzavi kada su ga u ovakvu rupu od zemlje poslali da radi ;D
iz eu vide korupciju od tuzilastva policije i vlasti...takodje vide i gradjane BiH koji sute i to sve precutno odobravaju...bas iz razloga posto gradjani nista ne poduzimaju da se odupru mafijama...eu ce staviti do znanja da kao takvi ne ispunjavamo uslove za ulazak u civilizaciju...
https://faktor.ba/vijest/ramic-odgovorio-crnadku-nije-ratna-zastava-nego-zvanicna-drzavna-nije-gradanski-rat-nego-agresija/37753
gospodin akciza ! druze sa ovakvim pravnim aparatom ni ni za Afrike nismo i to rang Somalija Botswana, Swaziland ...a kamo li Njemacke , Austrije .....nego imas kiosk koji stoji na carsiji vec pola godine i koji je placen 250 000KM a odes na olx.ba i vidis da su slicni oko 10 000KM i niko ne nadje shodno to da ispita !!! i u nas takve da neko investira ili da pridruzi ..MA HAJTE MOLIM VAS
A za ovu visu politiku tipa nivo Dodik Covic, Bakir ...pa to imas dojam da im ni ime ne smiju izgovoriti . Ono imaju kao neku Bozansku moc
Ublehaš kao i Inzko