Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je republika! a tzv rs sumska je genoocidna tvorevina!
Nesposoban za vojsku,a ministar odbrane Srbije??Nije ga stid pametovati,a kad se obilježava neustavan Dan rs u siječnju,redovito dolazi i slika se,a naljuti se zbog razgovora telefonom?Ti bi prijatelju pišao po drugim,a da se tvoje ne spominje!Eh,vidi ti glavonje?
Koja DRSKOST,'' Dzaferovic treba da bude zahvalan Vucicu'', pa kako te nije sramota sopstvenih rijeci. ZAHVALAN, na cemu?! Zahvalan na tome sto MORE zlocinaca iz Podrinja i Birca mirno hodaju Srbijom i tamo lagodno zive, zahvalan sto necete da predate zlocince sa interpolovih potjernica i jos more toga, zahvalan sto mu je potcko savke sedmice na haberijadi itd More FUJ!
Kakav Dzafke, ne mijesa se lik u pitanja BiH da se kod vas mijes, budu dobar role
bulvalno na klixu se prvi put spominje Dzaferovic
Moze ovaj i svoj kucni WC smatrati za teritojalnu drzavu.Zna se kako postoje drzave, koje su mapirane i priznate.Njegov WC nije priznat kao drzava.Sta ise reci na ovakvu izjavu od covjeka, koji bi trebao znati kako se drzave oznacavaju, odnosno priznaju.Sto netko misli i izgovara je nevazno.Samo neznani prihvacaju to kao stvarnost.Budalama mozes prodati i maglu, taj ce je uzeti ozbiljno.
Ma ko tebe sta pita? Ako je Kosovo jos Srbija zasto malo ne odes do Pristine, Prizrena itd. ako smijes? U kojem laznom svijetu ti zivis? Ti si Ministar odbrane Srbije i kao takav mozes kad hoces i gdje hoces da ides po Srbiji. Otidji na Kosovo ako mozes bez najave. Ako se najavis Kosovari ce ti reci "NE MOZE" i to je to. Ostaje ti da samo places. I placi, nije mi te ni malo zao! KOSOVO JE DRZAVA! NIJE DIO SRBIJE!
Debil na XXXXX ... Cuj ti njemu suplje .. On je ko pekinezer kad ga gazda pausti da laje ..
Sad DŽAFER - BEGA jebe i ovaj Vulin..................
Ja sam čuo da je Vulin izjavio da je cjev šipka kroz koju je provučena rupa! Znate li vi šta od toga?!
Albanci imaju 3 vojske:Republike Albanije,Republike Kosovo i ANA(Albanska Nacionalna Armija zapadne Makedonije-ILIRIDE prosjećne starosti od 25 godina koji su jako motivisani za odbranu svog životnog prostora.
Kakva je ovo linija preko slike, kontam displej mi ostecen
Hajde majmune uzmi bananu i cuclaj
Vuline, na čemu li si? Ne volim ni Džaferovića, ali razgovarao je sa premijerom jedne nezavisne i suverene države, nadam se o tome kako obuzdati zajedničkog neprijatelja Bosne, Kosova, Crne Gore, Sjeverne Makedonije...
Mamaru
I Crnogorci postadose ustase! Svim potomcima Turaka Eid Mubarek
Kad se nesposoban insan postavi na funkciju,pa ni vojsku jadnik nije sluzio zbog toga.Lizu dupe Mađarskoj da nebi povukla pitanje Vojvodine koja joj pripada a ugovor od 100 godina je pri kraju. “Srbija do Tokija” se smanjuje pa ce biti “Srbija do Beogradskog pašaluka” Jadnici