Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamba ma šta ti imaš pamtit i vratit.kome češ ti vratit,ti samo možeš da jedeš govna ko što si i dosad jevo majku ti jebem.
daj ga u americki zatvor da ga crncuga guzi svaki dan u paksu paces vidjeti kao ce mu 4s u ocima da se odsijava svaki put tak treba da sjedne na dupe. P im materina krmljanska.. Pamti pa vrati.
Ja ne znam koji vam je k..... Ili ste ocigledno pali pod uticaj huskackih medija pa povjerujete sve sto se kaze...a ocigledno je koliko ste skloni generaliziranjima. Drogba, ti si ba psihopata. Pa sestra od ove zene je rekla da se ne radi o silovanju vec dobrovoljnom seksu - njih dvoje su se jos prije rata vodali. Pa to zna cijela Foca! Ali eto, valdja je lakse vjerovati samo u jendo, umjesto od slucaja do slucaja se informisati....
Je li dijete crno? Samo pitam, nemojte se odmah ljutiti.
ljudi moji ubit ce vas mrznja....
Kazu nije bilo dovoljno svjedoka...jah oni sto siluju i ubijaju kao da to rade pred svjedocima...zrtva je inace rodila dijete, istraumirana je i ostavila dijete poslije poroda u bolnici a djete je usvojila druga bosnjacka obitelj...Za srbina je metak predobar ma mjesance treba pobiti i cigane a tek njih...
A Grof_Sarajevo je nepismen, jer ne zna da se rječica NE uz glagol piše odvojeno... No hard feelings... ;)
cifra od 4500 km je skoro skupljena koliko tip trazio da ga upuca nakon sto se moglo pretpostaviti da ce ga sud osloboditi zbog \'\'nedostatka\'\' dokaza.
SUDIJE I TUŽIOCI SU PAPCI KOJI NEZNAJU ČITAT KRATKO O NJIMA
Da, fishcal je upravu. Vijest nije potpuna. Nevjerovatno je kakva se prica iza svega krije. Kakva spanska sapunica :/ Mediji su to poprilicno huskacki prenijeli. Zanemarili su objasnjenje sutkinje koje je vrlo zanimljivo i pojasnjava zasto je covjek oslobodjen.
vijest nije potpuna , vise o ovome na blogu \"politika sa druge strane\"
treba njega zguzit pa ga onda oslobodit optuzbe
Svaka im cast
pas im mater...