Negirao navode RTRS
112

Vukota Govedarica večeras na Trgu Krajine u Banjoj Luci: Dolazim da kažem narodu istinu

Piše: M. N.
Foto: E. H./Klix.ba
Foto: E. H./Klix.ba
Predsjednik SDS i kandidat za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica obrati će se večeras građanima na trgu Krajine gdje se 202 dana održava skup "Pravda za Davida".

Kako je rekao u izjavi za RTVBN, on je jutros krenuo ka Banjoj Luci, a želi, kako je rekao, da se obrati narodu koji ga je podržao i kaže istinu o svim događanjima.

Na objavu RTRS u kojoj se navodi kako se Govedarica neće pojaviti na Trgu Krajine ukoliko bude imenovan na funkciju direktora ЈP "Putevi Republike Srpske", Govedarica je rekao kako ga ne zanimaju nikakve funkcije, te da nema pregovora s režimom, njegovim vođom i diktatorom u RS.

"Čim takve spinove, laži i notorne neistine iznose, to znači da strahuju za sve što su uradili i sve ono što se nalazi u vrećama. Poručujem građanima RS da su to laži. Mene samo interesuje da pobijedi volja naroda i da se utvrdi istina šta se to zaista desilo na izborima. Duboko vjeruje da sam predsjednik RS i niko mi pobjedu neće oduzeti", rekao je Govedarica.

Podsjetimo, na sinoć održanim protestima na Trgu Krajine zatraženo je poništavanje izbora, a otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, pozvao je Govedaricu da dođe na Trg kao njihov predsjednik i da se bori s njima za pravdu.