Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je laprdanja!Reci ko je ubica ili se goni u tpm.Narod 202 dana ne moze normalno da se seta gradom.
PRAVDA ZA SDS!
bice dobro ako to dodikova policija ne premiati sve veceras
Ima Mile da ih počisti ko veprove ☺
Šta radi Inzko i ovi koji su ovde navodno zbog reda i demokratije ? SVE JE OVO NAŠTIMALA MEĐUNARODNA ZAJEDNICA DA POBJEDE OVI OD KOJIH ONI IMAJU OGROMAN INTERES ! NIJE NJIMA STALO DO NARODA ! ČESTITKA ZA ODLUĆNOST I POŠTEN ODNOS S NARODOM ! GOVEDARICA DO POBJEDE S NARODOM !
Ne zna se sta je gluplje ime ili prezime!!!:)))
Govedo Vukotic
Vukota = iz vukojebine, Govedarica = malo govedo pa ti sad sastavljaj zakljucke
Zeljka je izbor u rs isto kao sto je anonimus sefik dzaferovic izbor svih ljudi u federaciji, nemojte biti naivni... Za dodika ne sumnjam da je dobio vise od ulizice i poltrona ivanica ali da zeljka uzme mjesto predsjednika nema sanse, snsd jednostavno nije smio dati to mjesto nekom drugom...
SVE JE TO U DODIKOVOJ REŽIJI U SARADNJI SA OSTALIM TORNJACIMA !
Svaka čast čovjeku, ali pretjerao je. I to davno. Željka Cvijanović je predsjednica RS, najmanje poštovanja prema izborima imaju upravo ovi koji optužuju druge za isto.
Ma samo medvjeda skinite sa vlasti i sve ce biti ok
Ovo samo u BiH ima, izgubis na izborima i krenes u proteste.
Ne! To se desava svugdje a pogotovo kad su izbori ukradeni onda dodje i do oruzanih sukoba...
IZGUBIŠ NA NAŠTIMANIM IZBORIMA ! NISI IZGUBIO VEČ SI DEBELO PREVAREN OD MEĐUNARODNIH LOPOVA I DOMAČIH IZDAJNIKA !
Istina je da su i SDS i ini turski plaćenici (među Srbima) izgubili izbore i ka ih je kralj Dodik zgazio kao bager, to je jedina istina
ma nema izgubili su strasno od ucjenjivaca i diktarora buhahahaha uz podrsku rusa i srbije su jedino u stanju svoj narod pobjediti od svih ostalih su popusili!!!
Dubar guslar .https://youtu.be/ssv-yxBP37U
Druze pakuj gusle i kuca.
znači dolazi reći istinu tj. da ih je lemi, baja iz laktaša razguzio na izborima... piš... se na stranku koju su osnovali osuđeni ratni zločinci!
Da si pobjedio ne bi izasao sa istinom?!
Samo pogano bi bilo iskoristiti nečiju tragediju zarad' ličnih političkih interesa.Nadam se da to u ovom slučaju nije tako.Izbori su prošli i Željka Cvijanović je predsjednik PC, to je valjda bila volja naroda kol'ko god to nekom' ne bilo pravo i drago.Isti slučaj je i u FBiH.
Sacekat cemo jos koji dan , mozda ce Davor zahtjevati smjenu Trampa .....