Izborna krađa
355

Davor Dragičević: Vukota, ti si naš predsjednik, dođi ovdje s nama da se borimo

Piše: Dž. L.
Davor Dragičević (Foto: E. M./Klix.ba)
Davor Dragičević (Foto: E. M./Klix.ba)
Otac tragično stradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, u svom obraćanju na večerašnjem okupljanju u Banjoj Luci, pozvao je predsjednik SDS-a Vukotu Govedaricu da sutra do 18 sati dođe na Trg Krajine.

"Kada sam pričao s Vukotom Govedaricom, rekao sam mu 'gdje trčiš, šta imaš i koga imaš iza sebe'. Vukota, kažem ti sad da imaš rok sutra do 18 sati da staneš uz narod koji ti je dao glas i da ovdje budeš predsjednik Republike Srpske. U protivnom nemoj nikad dolaziti ovdje. Znaš da si pobijedio i jasno to reci narodu na Davidovom trgu, na trgu slobode i pravde", istakao je Dragičević.

Govedarica je, tvrdi Dragičević i brojni Banjalučani, pokraden na izborima. Okupljeni na Trgu Krajine Banjalučani su večeras uzvikivali "Gdje je Vukota?", pozivajući lidera SDS-a da se pridruži ogorčenim građanima u borbi za pravdu.

Inače, Govedarica je bio kandidat za predsjednika RS-a.

"Nije BiH Amerika, može se svuda stići na vrijeme. Vukota, ti si naš predsjednik i dođi ovdje s nama da se borimo", ponovio je Dragičević.

Podsjećamo, brojni građani i predstavnici PDP-a te banjalučkog odbora SDS-a okupili su se večeras na Trgu Krajine tražeći pravdu za Davida i poništenje izbora.