Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicno govedo i vucicev dupeuvlakac
Ma nikada bolji odnosi, vjerojatno zaslužujuči činjenici što su Vučić i Nikolić na čelu Srbije, još ako im puste mentora Šešelja na slobodu ima odnosi da cvataju - možda čak i stvorimo neku novokomponovanu uniju Srbije-Bosne.
Ha' ja. Preuzimaju vas Arapi i Turci, pa valja bit' dobar sa balijama. Polahko, pa će i preustroj BiH po regijama, pa Republika BiH - polahko, polahko, samo treba vremena.
"preustroj" BiH sledi..odmah posle referenduma i mirnog izlaska RS iz BiH
ratova vise nece biti za jos mnogo godina a referendum je tu odmah iza coska tako je najbolje za sve, svako gazda u svome i mirna Bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narod još i ganja ideale, a ovi se odmah sprijateljiše čim šuškaju pare. Doduše, dio ovih para će otići i narkomanima koji zastrašuju povratnike i pale zastave...
O čemu ovaj četnik priča, kakvi dobri odnosi? Vratite nam Iliju ološu nacistički!!!
...hahahahha joj naslova...hahahahaha....jel ovo pisao hans kristijan andersen?
SAVJET NASIM PREDSTAVNICIMA KOJI BUDU ISLI NA DONATORSKU KONFERENCIJU! Predlazem da bar ovaj pud dodjete u jeftinijim automobilima na konferenciju nego oni od kojih trazite pare/donacije/sadaku za svoju drzavu!
Prekasno,ljudi su davno primjetili sta se kod nas vozi i koliko pratnje ide sa kakvim autima...dok presjednik Svice ide biciklom na posao.