Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo za svadju naredne cetiri godine je totalno u pravu. Nema veze jesu li to disidenti ili Bakirovi uhljebi, sa Dodikom se ne moze normalno komunicirati jer on mrzi drzavu u kojoj zivi i zeli da je srusi.
Sve to stoji, ali ja opet smatram da je ova opozicija 100x gora od Dodika, jer Dodik što misli on to i kaže, dok ovi sve fol fino sa nama, a gori bi bili nego Dodik...
Ispravka. Baja zeli da opstane na vlasti zbog novca i procesuiranja. Srbivajjevje alat za opstanak na vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al i ovaj sere, do juce mu Dino i ekipa valjali, sad kad su sa snsd vise ne valja
Pa valja li tebe Dino , do jucer je Dino pricao proti Dodika a da sam mu dobar . Dao mu je ključeve drzave i radi sad Dodik sta hoce .. Dino je najveci izdajnik ovoga naroda ... Ne branim Nai Bakira ni SDA i oni su izdali ovu državu..
Disidenti!? Disidenti od koga, od SDA? E moj Vukane. Da se bar pojavi neki disident od velikosrpske politike, nego svi u istu trubu pusete.
Dodik je najvece zlo koje je zadesilo BiH. To je tvornica problema da bi se svi zabavili problemima dok on sa djecom i kumovima izvlaci pare preko tendera.
Nema nazad. Dodik je dobio sto je htjeo. Sada moze i bez vas ubacivanjem svojih ili draganovih zamjenika. Prodali ste drzavu koju smo krvlju sacuvali. Sudice vam taj isti narod i to vrlo brzo.
BAS TAKO VUKANE.....DOBRA ANALIZA .....NAPRAVILI SU PAKT SA PROKLETNIKOM.....I u narednom periodu ce sigurno kusati svasta. Kad srbi u Lukavici nisu htjeli NESICA a oni zarad guzica prihvatili...
Moj Vukane,kada tebe izradi tvoj vrli drug Stanivukovič,da Dodik neče Klonakoviča,ma hajde ba
Brini se ti o svojoj avliji
Ovaj poput proroka pronicljiv, zaista ovo što je govori je istina.
Cirkus narode .... probudi se narode .....:(
To ste vi krivi koji zivite u rs, Dodik je vas izbor
da je opozicija u rs-u bila bar na omjeru oko 50% sa dodikom i uz pokret za državu imali bi vlast i u entitetu i na nivou države,vako ih je mile podero što krađom,što ucjenama birača i on je jedina realna opcija iz rs-a,2014 je najlošiji bio i nije bio u vlasti na državnom nivou a kupovinom papaka uspio je napraviti vlast u rs-u
sve čovjek reče, nema se šta dodati , samo glupi i tromi umu Bošnjački, nikada pameti doći
Jel ovo smrad koji je izjavio “Alija Izetbegovic i Ratko Mladic su isti”,Dodik je za ovog mala maca samo ovaj geno.idas nije na vlasti pa to nema priliku pokazati,ovaj bi sutra uzeo pusku u ruke i redao bosnjake u redove za odstrel kao i 90-tih!!!
Sta bi bilo da nije potpisao,sestru ti ja nagu.im debilnu,od srca ti zelim sudbinu svih ljudi iz Srebrenice koje jos nisu nasli i tebi i tvojoj familiji,kad si tako pametan!!!!
Jel Alija mozda rekao da ARBiH stane ispred Banja Luke i da ne smije dalje,jel Alija mozda prijetio bombardovanjem ako ARBiH nastavi sa oslobađanjem svoje zemlje,jel debilu???Sa ovakvim debilima poput tebe pravo je čudo da ikako i postojimo,sestre si se ja nag.zim!!!!
Ova RS je zaista prava gubernija!
Nemoj tako, Konakovic i Niksic ocekuju starog Dodika koji se samo zbog njih dvojice bori za BiH.
Ti Sarajevski disidenti su toliko opcinjeni da se uvale, zavale u agencije i da svojim otrovnim i poganim jezicima siju poganluk, cinizam. A to sto su oslabili, rasparcali i ojadili drzavu biH i Bosnjake, to njih apsolutno ne zanima.