Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liči na na nekog Mehmeta Topala ili Gundogana.
@gooUser1601483069 Lol i ja isto pomislio. Mogao bi komotno u AKP
Dodik je pred ambasadorima najvaznijih zemalja pricao takve gluposti da ga je i Covic napustio.Htio pricat valjda o trecem entitetu a nije smio jer bi se osramotio ko I Dodik vec samo nesto Malo i izbornom zakonu a i to je skratio. Dodik je svojim govorom dao Bosni podrsku a Srpskoj opet hladan tus jer su ovi skontali o kakvoj se budali radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gotov je,izgubio kompas .Psuje,vrijedja,gubi tlo pod nogama,na kraju ce ga i rodjena zena napustiti.
Rusite hitno ovog krmka. Prejasno je da je rusitelj svega sto je vezano sa napretkom. Hitno ga eliminisati iz svih opcija drustvenog zivota, zatvoriti nek strune.
Prije neki ganaci , sto im izvorno porijeklo i jeste ... recimo Trubac iz Guče brat
Kako nekako ružan ispadne svaki put na ovim slikama. Isto kao da je iz ludare kakve pobjegao
Antipaticna faca...
Karalaktasenko je poceo da ujeda.
Opet će biti krivi Incko, OHR, Ameri za neuspjeh. Udrite tu budalu koja vas bruka kuda god stigne.
Sta se Akp ima mijesati u pitanja BiH !!! Zasto nam stalno ove turke prikazujete. Nisam procitao o cemi se radi ali dosta vise sa Turcima u BiH. I da ja sam bosnjak.
Rodila ga majka, vidi ga pravi Turcin iz Anadolije!
baca malo na indijca iz tuznog indijskog filma
Sve je ovo u par deka, Stanivuković, Vukanović, Dodik... Šta ovaj prva dvojica misle, treći govori.. Nisu to nikakve snage koje se zalažu za BiH i bilo kakav vid pomirenja.
Nije Dodik nikom ništa “skresao u brk”, već je samo načinio nemjerljivu štetu entitetu koji predstavlja, ali i cijeloj BiH, u kojoj je trenutno predsjedavajući Predsjedništva zemlje. Sto ti mjesas BiH i entitet GENOCIDNI.BiH je prelijepa zemlja koju ste vi razorili i masovne grobnice prevorili za svoje komsije i sad pred svijet izlazite kao daste janjci a ne krvoloci.
@gooUser1603302802 - šteta koju je Mile napravio RS-u, onu noć, je nemjerljiva i rezultate ćemo vidjeti oko 1 Februra 2021.
Najbolje je za državu kad Bake ništa negovori već pusti ovu dvojicu.
@gooUser1587456880 😂😂😂😂 👍🏻
@gooUser1587456880 - odavno je to jasno!kada zašuti - tada je Bake najpametniji.
Novinarima klixa i administratorima ovog portala treba jedan frizider da tamo skladiste svoju inteligenciju, jer steta je da to propada. Prvi su ispod prosjecni novinari, ako ih uopste mogu nazbati novinarima, drugi su kompleksasi kojima je banovati nekoga najbolji osjecaj koji dozive u zivotu jadnom. Nabijem vas i jedne i druge. Zbog cega ono banuje, e jadovi jadni...fuj! Vise ne citam ovo vase smece od poratala koje radi na principu sadake.
Dodik je cista slika i prilika kao izgleda mentalni sklop jednog Bosanskog pravoslavca
@korisnikklixa većina srba glasa za dodika-samo zato što je krupan auz to i vulgaran-
Dodik je svojim nastupom povećao lični ugled kod svojih u rs a ovaj što je u skupštini glasan i lajav ništa nije bolji. Pa i mile je na isti način došao na vlast.