Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukanović je isto chetnik, samo eto malo zabavan. Trubiš danima o Sudovima i nepravdi, a ne priznaješ iste te Sudove kad ti ne odgovara. Ista meta, isto odstojanje
I ovaj Durakovic prelivoda, sve zbog pozicije.
vi stvarno nemate pojma o ljudima. Oni se bore samo za vlast i keš i pričaju šta god treba dodju do toga. glup narod vjeruje. Političari samo kradu i krast će dok ih ne počnemo smjenjivati i kažnjavati na izborima
I? Kakvo je stanje jutros? Dobro je dok nije klizavo niz Vraca. Valja hljeba zarađivati na mjestu koje mrzite iz dna duše.
@hordash najbolji komentar
Oni ga zaradjuju kako god, isto kao i nasi. Jos ga pojeftino pojedu u "restoranu parlament", zabave se svi skupa sa nasima, ispricaju se gdje ce za godisnji, i na kraju kao slag na tortu jos dobiju i "bijeli hljeb", da im se nadje za stare dane. I sve to uredno od PDV-a koji ne ukidaju, kao i od akciza, a narod se eto zabavio paradama, pljuvanjem po paradama i slicnim stvarima. Isprepadani za zivote koje uopste ni nemaju, jer kako ce ga imati sa 700 KM plate i 500 KM penzije.
Ma hebite ih obadvoje
Da vam ja nesta obadvojici kažem, i vas dvojica ste isti.
Vukane gdje ti je subara sa kokardom??? I nemoj se vise brijati, nema potrebe znamo ko si!!!
Šta to pričaš Vukane , znaš šta je bilo 9 januara , ne guraj glavu u pijesak!!!
Čamile ti imaš vlasti i moći u entitetu RS otprilike kao i ja, i to trebaš isticati svaki put kada izađeš u javnost a ne glumiti neku vlast .Ti tamo nisi ni fikus nego neko plastično cvijeće koje čak ne treba ni zalivati......pa nemaš ni kancelariju u zgradi predsjedništva .POLITIČKI KOKOŠARI....SVE ZA STOLICU jer više vam fotelje ne daju...
Samo Srđan Puhalo, onaj novinar Vasković i Dragan Bursać su primjeri pravih normalnih Srba koji konkretno upru prst u RS, u njenu suštinu i kažu šta nije normalno i ljudski. Ovi ostali su manje ili više prikriveni chetaljy.
Tako je Vikanovicu podsjeti ga. Prvo nam je Vicica prodavao kao mirotvorca sad Dodika. Narcis i populista koji uziva u botnosti pa nasjedne. Ostavku zbog zamajavanja naroda bi trebao ppdnjeti zajedno sa Dinom Nekom i Fortom koji su od Dodika pravili mehlem.
Durakoviću do neki dana Dodik nije valjao , a sad mi jer dobara predsjednik. Negator genocida Dodik je sad Durakoviću dobar ..
Nebi narodu bog ugodio. Niko vam nevalja, zapitajte se da nije do vas.
Nikša kaže da ima puno povjerenje u Dodika,jer je i on socijaldemokrat.
Ćamil nije političar, još manje diplomata, iskren je i naivan, dobronamjeran. Sad se sigurno kaje što je tada to rekao, uči. Uostalom i većina naših političara je takva samo još i sklona da ih se podmiti.
Srbin je to, sta si mislio. Mogu se oni medjusobno svadjati al odnos i mrznja prema drugom i drugacijem, a pogotovo prema Bosnjaku, im je ista. Nikad, NIKAD i ni u kojim okolnostima ne vjeruj srbinu.
Dinin savjetnik
Vukanović je dvorska luda, koja nema nikakvu efektivnu vlast, može da viče "Ja i narod" kao onaj u, bijaše, davnoj seriji Porobdžije ili Kože, ne sjećam se tačno, i zato ga "odmah pušte na sarajevskoj TV. Svejedno vam je, pustili njega ili nekoga iz lčudnica sa Sokoca, isto vam se vata, isti uticaj imaju.
Dosta prostora medeiji daju Dodikovim istomišljenicima, a jedan od najbućnijih je Vukanović KOJI JE RADIKALNIJI OD DODIKA! Neka samo odgovori zašto je Dan RS.a 09 Januar KRSNA SLAVA ili šta već kod Pravoslavaca a po Ustavu RS_a je ravnopravan svaki Narod i gradjanin koji živi u Entitetu RS?