Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna Gora se polako distancija od djikana iz srbije sto je za pohvalu
U Crnoj Gori su oduvijek bili najbolji četnici.
Nikšićani delije :D
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sve ove politicare kada bi sastavio nebi mogao jednog postenog magarca napraviti
Zašto Crnogorci idu u BIH? Čuli da nema posla :D
Dok Bakir magarac se setka po Sarajevu, u isto vrijeme Minhauzen iz zapadnog Mostara sastavlja vazne pravosudne organe u kojima nema ne samo vecine Bosnjaka (vecina i daleko najvise placaju porez) nego ih nema nikako? Bakire, vidis li, eno rezerve se zagrijavaju, ides sa terena.
Jes bake zivkovic hairli u crkvi😂
Bez obzira šta mislimo o Vujanoviću, dobro ili loše, vala je se naš Skaka mogao malo ljepše obući. Ovako izgleda kao da je tek došao iz Rogatice i nije se još izšlifovao, a ne kao neko čija je porodica u Sarajevu preko 200 godina.
Nemoj da bi slučajno ko pokisnuo, uh.
I ja sam se još 2013 opredjelio čvrsto za EU. Od tada živim u Münchenu.
Sta je ovo ba? Bake prvi put posle rata prosetao Seherom? Pardon, zadnji put je to bilo prije rata. Brat podrumas.
Vidi nas mams. Dobri smo... Drama!!! De ba upati tu lovu pa da nastavimo po starom
@saratuzla...Mama*
Odvedite ga u Katedralu da vidi natpis "Katolici Bošnjaci grada Sarajeva 1887.".
Mozete mislit sta god hocete. Svaki Crnogorac pravoslavac se osjeca ponosno kao Srbin. Nesto slicno kao sandzaklije i behajevci. To je samo mazanje ociju politicko. Crnogorci pametno i mudro vode svoju politiku. A to sto misle za bosnjake, isto kao i Srbi. Tako ne zvatavajte se glupostima
@BrExIt Šta misle o Srbima, rekli su referendumom i nezavisnošću, Crnogorskom Pravoslavnom Crkvom itd..., a šta misle o BiH rekli su potvrđivanjem granica.
Jarane ja sam iz cg i znam kako je izglasan referendum, da ne pisem dalje...
Pokazuje vjerske objekte i govori o suzivotu i postovanju itd... pa nije doso japanski predsjednik pa da ga mastis pricama. Kao da Vujanovic ne zna sta je BIH i kakav je suzivot
Gledaj gamadi
... svi opredijeljeni za EU Da, sa tim da su neki još i za Rusiju, drugi za bescarinske zone a treći za šerijatski panislamizam ! :)) Pa šta nam dragi Bog i ALah dadnu na kraju ! :)))
Staru pravoslavnu crkvu-Crkvu svetih arhanđela Mihaila i Gavrila, Katedralu Srca Isusova, Gazi Husrev-begovu džamiju i Muzej Jevreja BiH... svetinje sviju na jednom mestu, s ponosom!
@Ja Jesam Alien nek si mi se jednom javio da ti recem da me poljubis u... centar desavanja kad stomak boli.
@Ja Jesam Alien ove crkve i dzamije su samo virtue sigbaling.. beskorisno poziranje ispred simbola... dok se sustina zanemaruje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekaj onda ovo nije tuzba protiv CG? Ne kontam,ako su oni cinili tada Jugoslaviju,a jesu,zasto je tuzba samo protiv Srbije?
u pravu si
historija suzivota naroda..............jaaaaah
Survivor BiH "Real life edition"
bas tako
Kako se Crnogorac kupa-Zapali sumu pa zove vatrogasce..