Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da je ovaj Vučko yebo Zagija Haj znaj...
Molim neka mi neko objasni:Kakve veze imaju SMRDLJIVE pale sa Olimpijadom koja je održana u SARAJEVU??
@Mujo hrsuz Glupane nije jahorina dobila organizaciju olimpijskih igara niti šugave pale već SARAJEVO,a na jahorini je organizovano takmičenje slaloma i veleslaloma za muškarce i žene, tako da šumnjaci mogu samo da ga polabrnjaju
@Mujo hrsuz I još jedna mali opančaru,pale se samo sa papcima,seljacima i smradom krmećim može qurčiti . A najljepša stvar je što ste ti i tebi slični opančari napokon nakon grada otišli u svoj prirodni ambijent krmetnjak na livadi :)
E haj sad lijepo fino te predmete iz vremena Olimpijade da vrstite u Olimpijski muzej u Sarajevu. Ionako ste to pokrali za vrijeme rata
lijepo se sjediti ali nema zivljenja od sjecanja.. Daleko je bila 84.. da da ponos etc etc ali sad je 2016.. Treba naprijed gledati a ne samo unazad..