Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučićevi mediji su katastrofa, ali Klix im puše za vrat! 😁
Srpski mediji, od vremena kada su Pjevač i Mirza hranili lavove u Pionirskoj sa srpskom nejači do danas su isti *urac.
Vučićev stomatolog je u stvari ginekolog.
Ko o cemu k....o postenju. Bolje da objasni sta ce mu ginekolog i zbog cega srpska djeca ne mogu u petak na izlete i maturalna putovanja. Dalabu je narucila 2200 autobusa za miting. Da kaze ko to placa a okane se Hrvata i Bosnjaka.
Popisajte se na sve njih sta im dajete toliko prostora to su sve retardi ss vuckom na celu
Za ginekolaoga ne znam al znam da se širom srbije po državnim firmama prave spiskovi obezbjeđuju autobusi kako bi išli u BG da podrže Vučića i SNS narano na dobrovojnoj baziUsput su im obezbjeđeni sendvići....Nije nikakva laž več gola istina.
mediji služe da laju..nemaju više moći čini mi se, sendvičari pobjeđuju
Valjao dok je bio Sarajevo-x com,a sad radi i vrti za one koje fino plate ocigledno.A i ovo ce izbrisat normala 🫥
Mene ste banovali kad sam komentarisao riječ nogomet umjesto fudbal ili recimo kad sam spomenuo direktora firme Soko u Mostaru...sad...ko zna sta ovi iz BG znaju o vama :)
Cijeli Balkan je neciji
Pa i jeste
🤣😂🤣😂 A karleuša na glavnoj naslovnici sve joj ispalo hahaha daj molim te ko više cita ove vuciceve propagandne vijesti isto tako zašto ne reknu narodu da namjerno pišu ovakve extremne naslove tako da narod što više uzima ovo smece
Pa i Klix je Tabloid jos i Ùstaşki
Pa nisu nista Slagali
Prvi put od svog nastanka “Informer” pise istinu,klix i jeste ust.ski medij,slobodno me blokirajte,ali imam potrebu da vam kazem istinu!!!
Po cemu?
Jao pa trebali su samo reci bosanski informer
Pa sta je problem, sto nisu napisali da je bosnjacki? Isto vam je to
u neku ruku ljudi u pravu,samo komentarisi lose za Covica i hdz dobijas blok od klixa 100%🤣
Ja kad kažem što ne pišu fudbalski a ne nogometni klub odmah me banuju hahahha
Sad sam ponosan na Klix :D