Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snajperista sa Jevrejskog groblja i dan danas sanja o veliko Srbiji !!!
@RuPa u 3 godine 120 miliona a u 3 godine 92 95 ukrali 500 milijardi
@RuPa Čija je Bosna? Bosna je Srpska kao što je Moskva Ruska.. Hahahahahaaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vučko, Milorade, kad ste bili u nezavisnoj i suverenoj državi Kosovo?Smijete li otići i tamo naprđivati.
Zašto je ova vest u rublici BiH...
Bakire gadis mi se ti si za ovo kriv...
Niko vam ne brani da brinete o RS i donirate sto god hocete samo se iskreno nadam da u buducnosti necete pomagati RS tako sto cete slati razne paravojne jedinice.SKORPIONE i Arkanovce da ubijaju djecake , pljackaju , pale i siluju kao vasi prethodnici. Iskreno se nadam da ako ste drzavnik kako se predstavljate isporuciti Krvnike za koje je vasa drzava SIGURNA KUCA!
Ne mogu se o sebi brinuti a kao pomazu pc.. sve je to suplja prica i ima za cilj da se dizu tenzije u BIH kako bi on kao bio sad Veliki mirovnjak u regiji.. a ima budalu sa kojom moze upravljati..
@x111taysonnnn Ko bre ne moze, prodji malo Srbijom, gradilista na sve strane, 4 autoputa u izgradnji, ostali putevi sirom Srbije se rade.. Beograd na vodi.. inostrane firme itd .. pa vi Srbiju necete moci nikad da stignete..
Sto se nebrinete o sandzaku, to je dio srbije ? Čak i nama su tek nak pritiska javnosti dooistili da posaljemo pomoć
Vučiću trebao bi nešto donirati i za JEVREJSKO GROBLJE U Sarajevu. Tada bi i CNN propratio donaciju.
Komentar iz Begrada: "Komšiji s drugog sprata pre neku noć pozlilo, komšinica zvala Hitnu, rekli joj 'nemamo vozilo, gospođo, dovezite ga kako znate', komšinica zvala taksi i nas, dok smo se organizovali, nesrećan čovek umro, 63 godine imao, srčani udar."
@Karim Debila ima svuda pa i kod nas u Srbiji.
Hahahahhahahahhahahh... Koji su to idioti. A još veći su oni koji se lože na ovu priču.
Nešto ne upratih, izljubiše li se Dodo i on...čisto onako pitam...COVID 19 i ostale baje
Sad mora odustati od Kosova pa narodu mora ponuditi RS kao alternativu za veliku Srbiju. Ali nema ništa od toga
Srbijanski politicari uvijek dolaze u BiH kad god im i Svrbiji gori pod nogama. Vucicu, a sto ne skoknes loma do Crne Gore? Milo jedva ceka da dodjes da mu prosipas te fazone o srsko-ruskom prijateljstvu, heheh
I Turci su napravili džamije, vodovode, sahat-kule, musafirhane, mostove...i otišli. Austrijanci poslije njih svašta nešto napravili i otišli i sve ostavili. Samo vi dolazite i ostavljajte.
Srbija ulaze u Bosnu i Hercegovinu, koja ironija....
navadio se Vucic da pokvari Dejton i dzaba!
Hoces reci dok god pumpas pare ovamo da se pitas za nesto?