Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se naoružaju i opreme da mogu čuvati sviju zemlju.....kome šuplju prosipaš šešeljevac, koje to Srbiju napao od 6.aprila 1941? Nije niko ,a vi ste napali : 1.Sloveniju 2.Hrvatsku 3.RBiH 4.Kisovo ...
I opet se fasista mijesa u unutrasnje stvari Republike BiH! Spremaju se ponovo za napad na drugu drzavu! A domaci fasisti kao dodik neka znaju da nepravda nikad nece pobijedit. Memorandum 2 ce propast kao i Memorandum 1! Smrt fasizmu sloboda Rep BiH!!!
Ma nek nama dolazi Željko Joksimović za novu godinu. Štaš kad nemamo svojih pjevača.
Srbi, na koji vas to nacin ugrozavaju bosnjaci i hrvati? Bosnjaci, na koji vas to nacin ugrozavaju srbi i hrvati? Hrvati, na koji vas to nacin ugrozavaju bosnjaci i srbi? Iskreno, da nije Bakira, Dodika i Covica da vam na TV govore kako ste ugrozeni da li bi bili ugrozeni? Oni su na vlasti samo zato sto vi mislite da ste ugrozeni = uradice sve da se osjecate ugrozeno.
Vučiću pe***u
hahaaahahahaha "on je primjetio" Dobar Vucic. Zakuha, a onda kao on ce sve da sredi. Dobar ubio se za Holywood ili mozda ipak Bolywood😁
Čuj to on želi neki mir. Konda je narod blesav pa ne zna ko si ti i šta si ti. Al ovi naši su zeleni još uvijek čim dopuštaju da im se u posao države miješaju stranci i da oni kao traže neki mir ti bi reko ratno je stanje pa idemo tražiti mir. A jbt
Sta te bolan bio BH interesuje?!!!!! Sto ba ne odjebesh vise Vuchko!
Vucic sikter kao i njegovih ostalih
Neuspjeli plan bosanskih Srba da silom pripoje veliki dio teritorije BiH sa potporom vojske i naoruzanje Srbije u cilju ostvarivanja velike Srbije. Ljudi ce i dalje zivjeti u BiH sa mahanjem i kacanjem zastavica ali najvaznije je da su granice sacuvane sa garantom mira najvećih sila. Ovo sto oni pricaju Dodik i Vucic i ostalo drustvo o odvajanju su price za malu djecu i njihove glasace.
da bi bošnjo što lakše skapiro ili ukapiro, dovoljno je pročitati podnaslov i zadnju rečenicu u članku. ostalo (sredinu) ne morate ni čitati. hahahh... dakle, ništa od nato pakta. a čim nema ništa od nato pakta, nema ništa ni od eu .... bar narednih 25 godina. do tad bih protektorat neće ni postojati, bit će tri novonastale države.
Baveći se BiH,Kosovom i Rusijom danas je srbija najomraženija,najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
"Svi ćemo da razgovaramo o tome", a razgovarat će samo sa Srbima, ok ok dobar
Srpski analitićari kažu da ako srbija pokrene bilo kakav rat sa nekom od susjednih zemalja ona će se raspasti.
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 44 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Prvo dobijte jedan rat i onda stecite pravo da prijetite, a do tada pozdrav. Pizdousni prodao si srbe i Srbiju radi svojih interesa. Rusima ste interesantni koliko i analni otvor na mrvojedovom šupku!
Sto ne dodje malo u Glinu da odrzi kakav govor...haha.