Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto smjeraju i u BIH ... treba biti oprezan i mudar ... dobri odnosi Srbije i BiH od suštinskog značaja za očuvanje mira i stabilnosti u regionu - dovoljno govori da ce ako treba izazvati rat ako njima nije po volji ... kreteni
@x1111tayson koja kogika se krije iza tvog stava, zivota ti :)
Stavi medjeda iz laktasa u kavez ..... NIJE PELCOVAN ☝️
ISO svinjiglavi po instrukcije
Eh klix, klix. Mislite iskljuciti komentare na promo clanku "Cokolada za odrasle" a da mi necemo naci nacina da to iskoristimo. Mislim da Pepi prase i Monti Pajtonu treba jedan ovakav proizvod ;) Legenda: Pepa prase - Ivanic Monti Pajton - Vucic
Neko napravio kvalitetne stolice. Ja mislim da ipod onog finog materijala ima metalna konstrukcija, valja ovu dvojicu izdrzat.
Zbog poraza na KOSOVU, Aleksandar V. je tražio podršku od SVJETSKE ZAJEDNICE !!! U tom nastojanju okrenuo se lijevo - NIŠTA, okrenuo se desno kad ono MLADEN I. !!! Kako ste mogli i pomisliti da Alksandar V. nema podršku !!! Svijet stoji iza Mladena I., ali zbog njegove PRETILOSTI to se ne vidi !!!
Dobrosusjedskim odnosima smatrate da srbi mogu u drugim zemljama raditi sto hoce i kako hoce a da im se niko ni u cemu suprostaviti nesmije.Prekojucerasnji primjer na Kosovu.Dobrosusjefski odnosi mogu se samo graditi na obostranom postivanju a ne na principu omalovazavanja i ponizavanja susjefa i drugih naroda zvaljo i krmak
uvijek isto ponavljaju a u losim su odnosima sa svim komsijama
ovom ivanicu glava izgleda kao da ce eksplodirat
"...da su dobri odnosi Srbije i BiH od suštinskog značaja za očuvanje mira i stabilnosti u regionu, ali i za ekonomski napredak zapadnog Balkana". Tačno, samo ne i po diktatu diktatu Zagreba i Beograda, već po volji naroda Bosanskoga!
Српски народ чека да га маћехинско "вођство" оличено у СПЦ, Српској и Србији погледа. Српски кантон у ФБиХ (Петровац, Дрвар,Грахово и Гламоч). Какво вођство имају, а у каквом звјерском окружењу живе (АУ и НДХ холокаусти од балија и крватина),право је чуда да Срба још има.
He3aBNcHaCpncKa3348 - fino si sve ovo nadrobio. Znaš kada ćeš dobiti kanton Bosanskio Petrovac, samo kada RS i RS nestanu sa kugle zemaljske! Primiri se i spremaj traktor!
Pojma nemam sta se vise sastaju,sta se uopste dogovaraju
Nije mi jasno to kako se u izjavi državnika Srbije može provući dio rečenice koji kaže "Republika Srpska i BiH" i da je to OK. RS je dio BiH, nema šta tu da traži "i" između. I kakva su to pitanja granice sa BiH? Možda imaju par sporova oko komada šume, nije kao da su neki ogromni problemi. Gluposti prosipaju i vrte ih u krug.
Ivanić je jako zainteresovan da da teritoriju BiH Srbiji
može Ivanić svoje i ženine gače dati Srbiji, dio Bosne i to samo u pokušaju je minus deset za Srbiju. Vučić odlično zna šta je minus deset!
Gdje ste koke evo horke
Nagradno pitanje glasi; na koju životinju vas podsjeća Ivanić Mladen a) mravojed b) krmak c) štakor d) mrki medvjed Ko bude tačno odgovorio čekaju ga 3 poklon bona u iznosu od po 200 Klix lajkova što će istom omogućiti top komentar na više tema ovdje na Klixu!
može pomoć publike?
ovaj mrki pod slovom d
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek je komšija bio preći od brata :) To dok ne shvate svi.......nema mira i stabilnosti !
@PayPaI Ludi Milojko :)
@PayPaI Ludi Milojko :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)