Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zasto me u obraz ljubis, necu da mi budes drug." - Bake
Mislio sam da je Scepo Radoncic daleko najnapredniji u ovim izdajama (npr. jos davno proglasio Vucica licnoscu godine) ali evo izgleda da ni Bakir ne zaostaje.
Ovo sto se desilo vucicu, tako slicno se desilo samo predsjedniknu Burkine Faso kojeg su gadjali raketom zemlja-zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poljubac u usta?
Pa on je gost, normalno da će se tri puta ljubiti. Ili bi možda trebao dva puta? Koliko si glup.
U svim Islamskim zemljama se ljubi 3 puta. Tako da Bake nije odstupio od adeta. Muslimani ne trebaju bježati od broja tri - to je u BiH nametnuto našim vlastitim ne znanjem (kao i većina stvari), al ko nam je kriv kad nam je draža kafana i lopata od knjige
Bakire necemo pedera za vodju Bosnjaka..napusti sahranu..
Vucic prenosi znanje koje je naucio od Kacavende
Bakire,klekni na koljena poslije poljubca i malo mi ga... "Joooj,Vucino ljubavi moja,bi rado,ali mi se koljena jos nisu uporavila od Erdogana!"
Love at first sight. :-D
Sta je balije,ustase i cetnici? :-) Ne valja vam ni ovo? :-) Idite malo na more,karnite sta,pojedite,popite... Sta ste se uhvatili rata,klanja i ubijanja? Malo se opustite,idemo dalje,zivite ovo malo zivota sto nam je ostalo... :-)
Majmunko,sve i jedna ti je predpostavka netacna,a da ne govorim koliko jadna i glupa. A ja vjeruj sinoc do 4h ujutro guzio u hotelu,lignje jeo,zajebav'o se a ti sjedi za tastaturom i drkaj,ako imas sta. :-) I jesam iz mijesanog braka,stari mi je musko,stara zensko! :-) A ti,kad tako laprdas i mrznju siris si sigurno neki retard,neki bolesnik poremeceni! Cao
Vučić: Sa BiH smo otvorili novu stranicu naše zajedničke budućnosti Treba da vjerujemo vucicu, sto je danas PRVI u srbiji priznao da je izvrsena agresija na BIH , citiram; DA SE PONOVO NE BIJEMO .Kraj jednog dijela citata iz govora vucica . NEKA OPRAVDA OVAJ GOVOR .http://rs.n1info.com/a79030/Vesti/Sta-su-rekli-Vucic-i-clanovi-Predsednistva-BiH.html
Mi se volimo, mi se volimo, od ljubavi nase niceg nema jace, Da Bog Dragi ovom narodu primi molitve pa da nam svima Merkelova sef bude.
Kiss me hard before you go!
A ja slike k'o da će se zažvaljiti svaki čas...
Nebojsa i Tosa u velikom gradu
trebalo ih je gađati cvijećem nek skontaju budale
nek se ljube pa nek se i j..u, da izvinte samo da se profunkcionisu i oni i mi s njima.
Prava Gay parada! Svi se štemaju međusobno, a glume da nije tako..bljak!
Ovako je nastao band Kiss. Samo zbog vrućine nisu stavili šminku.
DoDick na aparatima 🏥😂