Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić i Milanović se slažu samo po pitanju BiH.
Vristali su naslovi i karikature po tabloidima pod kontrolom Vucica o ustashama i "u" drzavi ono kad "nije mogao" u Jasenovac. Medjutim, nista to ne smeta kad je u pitanju Tudjman - Milosevic plan o podjeli Bosne. Tada se slazu.
Isto cu i ja podrzati ukinutu konstitutivnost u Stbiji i Hrvatskoj.
Čim to on podržava to ništa ne valja
Jeste li crtali po salveti kao u Krađorđevu Rusofili?
Naravno kao i uvijek po vec poznatom protokolu.
Ako može u BiH Hajte ubacite onda u Srbiju i Hrvatsku .
Pa i ja se slažem ako je to na svim nivoima vlasti što uključuje i manji BiH entitet, da se postavi pitanje koga predstavljaju Dodikovi Bošnjaci kao ministri u vladi manjeg entiteta itd.
Je li ta Deklaracija nesto jestivo! Bas su mi slatki i zaobljeni,sta se haldisalo na Brdu?
Iskreno boli nas ona stvar sta ovi kazu u vezi BIH
Velike patriote nek malo bolje pogledaju kartu BiH,pa 49% teritorije BiH je entitet RS,i na 49% teritorije BiH se vijore zastave tog entiteta.51% teritorije BiH je FBiH,a najmanje 20% tog teritorija je Hercegovina,i tu preovladavaju hrvatska obilježja.Znači samo 30% ukupnog teritorija BiH je "patriotska ili ljiljanska" BiH.Čak 50% stanovništva BiH su hrvati i srbi.Nećemo građansku,tj.evropsku a šerijatsku BiH,temeljenu na islamskoj deklaraciji.
Dogovorite se, jel 27, 17, 30. Nikad ne volim postotke i prebrojavanja, ali je statistika mnogo gore izgledala po Bosnjake prije 30 godina, pa opet nekako se izdeveralo.
@obelix001, pa bolan nebio, ne glasa kamen, trava ni drvo, glasaju ljudi, a neprijatelja Bosne je jednostavno premalo i sve ih je manje... Prema tome, vrijeme je da shvatite da vam je koprcanje uzaludno...
Kad je sta protiv Bosne tu se slazu. Tu su jarani.
Zakleti nrprijatelji jedan prema drugom,a kad je u pitanju Bih najveci prijatelji u rusenju Bih. FASIZAM
Gospodi Milanovicu i Vucicu je jasno da 60% gradjana BiH je obespravljeno u svojoj sopstvenoj zemlji, pa im se zuri da zacementiraju stanje prije nego sto se narod digne na izborima i vrati kontrolu svoje sudbine u BiH, protjera 5. kolonu. Prvo, ne postoji "konstitutivnost" u Ugovoru i nece se sada izmisljati. Drugo, sta god se dogovori ce se primjenjivati na svakom pedlju BiH jednoobrazno- pa vi vidite jel se jos slazete.
Nigdje u Dejtonskom sporazumu ne piše "konstitutivni"!!! Hoće li to ikome ikada biti jasno?
Naravno da ce podržati jer oni dišu kao jedno kad su u pitanju Bošnjaci u BiH. Ali važno je skinuti SDA s vlasti a što će njihov odnos prema nama ostati isti i biti cak i gori nema vezea
Zamisli bosnjaci su u svojim tupavim glavama umislili da su srbi i hrvati u BiH kao što su oni u npr.Sloveniji,Njemačkoj,Hrvatskoj ili bilo gdje.Nemaju pojma kamo ih ta njihova ludost i neinteligencija vodi.Samo ih treba pustiti.
Milanoviću!!! primi Vučića u HR.nedate mu tamo .a parčat bih tu si složan sa vučićem.Sram te bilo Milanović.
Komsica I njegove glasace nimalo ne tangira to sto Bakir krade, sto Sebija I Fadil ubijaju pacijente laznim respiratorima.... njih samo zanima osveta za rat.