Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa priznaj narodu da te je stid sto ne smijes priznati da je bio genocid. Vrijednija ti je fotelja nego moralnost
Da priznaju genocid, pa da krenemo da zivimo, h38o ga rat...
A ta bi poplava mogla na kraju potopiti Vučićevu politiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
To se kaže, masAllah.
Ajde Vučiću možeš i ti to. Znam da te handri onaj RUDONJA iz BiH a ne možeš ga odhjepati zbog glasova pravoslavnih Bošnjaka koji žive u Srbiji. Kako reče Karadžić svi smo mi Bošnjaci. Usput hvala ti za vakcine, ispred mojih roditelja.
Kaže se da je srpska kultura genocidna čim smatraju da je rezolucija o genocidu u stvari nasrtaj na srpstvo i onda se podignu na zadnje noge da pljuju, taj narod vidi genocid kao javno dobro koje se mora braniti, i da su svi bez izuzetaka koji glasaju za ovakve a oni su većina, genocidni. Oni naprosto nisu dobar narod i to je svima koji znaju čitati i pisati jasno.
“tobože, za dobrosusjedske odnose, a ustvari da Srbiji zadaju udarac", rekao je Vučić. “ ne mazgo jedna, ne radi se o ‘vama’ nego se radi o postivanju zrtava rata priznanjem zime da je bio genocida.
Vucicu, ne generalizuj stvari i ne pripisuj zlocin i genocid srpskom narodu. Zna se ko je pocinio i ko je odgovoran. Sa takvom logikom stavljas tesko breme srpskom djetetu sto se jos nije ni rodilo, sto je krajnje nekorektno. Uradite kao nijemci nakon II sv. Rata i nastavimo naprijed
Ko je ubio toliko ljudi, budaletino jedna. Usvajanje rezolucije je najmanje što se može uraditi za svirepo ubijene u Srebrenici. Niko ne osuđuje cijeli srpski narod nego zločince koji su počinili taj zločin, genocid. Gdje ti živiš, postoje dokazi, presude i ti opet ko kvočka da srbi to nisu učinili, pa ko je učinio taj zločin, reci i osudi.
Kakav lažov!!!
"Ne volem šizove i nervne bolesnike ,pre ih puštali za vikend ,sad ih puste pravo pred kamere"
Ovog i istomišljenjake samo govnivom motikom treba obraditi!!!!!!!
Drzave samo ovjeravaju istinu. Nije to nikakav napad na Srbiju. Jednog dana ce i Srbija usvojiti rezoluciju i skinuti omcu s vrata naroda.
Hahah Srbi ce zauvijek biti glup narod. Iskreno receno.
Iživim ti se na staroj, genocidašu!
Kex
Kex
Na sta je ovaj svijet izasao. Ne mozes na miru pobiti par hiljada civila a da neko uvijek ne negoduje.
Alksandar samo želi da kaže "Srbija to sam ja" da bi kasnije mogao da kaže "moji i grijesi mojih istomišljenika su grijesi Srbije". Pa nije tako Aleksandre. Daleko do toga da su svi Srbi podržali a kamoli počinili genocid u Srebrenici. Neku jesu i tim koji jesu je došlo vrijeme za naplatu.
Genocidna spodobo tu smo mi da te podsjecamo da je bio genocid i to cemo ciniti uvijek i konstantno, koliko god tebi iritantno bilo.
Haman da će se cijeli svijet iživljavati pomoću istine i pravde. Dosta su se Srpski zločinci iživljavali nad civilnim stanovništvom Bosne, Srbije, Hrvatske, Crne gore, Kosova, Slovenije, Makedonije.... Itd itd....