Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji čarobni način koji bi Agrogor riješio ! Pravoslavni privredni genije , iapk POSTOJI ! ?? Sjeti se samo kako si ti riješio problem Miškovićevog Delta holdinga u svojstvu ministra Srbije za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala. Miška pola godine u pritvor da se sjeti đe su mu zaštekani milioni, pa na slobodu dok ne proda firmu ! Pomalo staljinistički, ALI RADILO JE !! A Fahro poručio drži se Miško, da se njega ne sjeti !!! Dakle : MARICU po Ivicu !
građani hrvatske treba da pokrivaju gubitke agrokora taman toliko koliko su učestvovali i u raspodjeli dobitka - nimalo.
hercegovački apetiti i evropski zakoni, nikako zajedno, propast je neizbježna
Vucic i politicki patuljci
Evo za sve naivne Bosnje koji su nakon paljenja zivih ljudi,silovanja klanja ostali naivni.. U stabu Vucica na proslavi njegove pobjede bio je i Luka Karadzic smradovanov buraz..
Vučić ga Hrvatima duboko zavlači.
Dakle, počela je briga za Agrokor i u Srbiji i u BiH, valjda kad je konačno došlo iz .uzice u glavu da stvar nije personalne prirode i da je Agrokor odavno prerastao svog vlasnika Todorića. Nije bilo presudno ali dio krivice snosi i zdušno rušenje Konzuma od strane bh.javnosti pod krinkom "kupujmo domaće", ne razmišljajući o posljedicama. Uvijek ostrašćeni pristup, a nikad-logičko analitički nas debelo košta, i onda plačemo nad "crnom sudbinom".
@korektor Ne pricaj gluposti. U kojoj bajci ti zivis? Sada su kao kupci krivi sto je Konzum sa polica poskidao proizvode koje su kupci do tada kupovali i zamijenili ih sa neadekvstnim proizvodima iz Hrvatske i sto se izbor proizvoda vise nego prepolovio?! Ne filozofiraj vec malo razmisli glavom. Tvoja logika je za krepale zabe.
za neke postoji za neke ne postoji... story of our life
nas primarni cilj treba biti ulaganje u mladost i njihovo skolovanje a iznad svega uciti ih najvecim vrijednostima ovog svijeta a to su : postenje , pravda i istina iznad svega. Ljubav prema BiH je neupitna . Lojalnost prema BiH je obaveza. Odgajati omaldinu da je BiH drzava od Une do Drine i od Save do mora. Kada to nauce i shvate oni ce sutra kao tuzitelji i sudije i politicari, kao casni gradjani da hapse one koji su : krali , ubijali , dijelili i prekrajali BiH. To je nas cilj i obaveza
Vucic se bavi Hrvatskom a Plenkovic BiH a Bakir Turskom , Sandzakom , bolnicama, vjerom , strankom i arapima ----blago ti se nama
Ima tu nečega ! A Sebija komaduje vojskom ! USkoro joj idu i činovi general armije u rezervi !!
Sve ih okupio MMF i isti izvor para koji koriste!
Kolindi je veći problem islam u BiH, nego goreći problemi u Hr. A i vučić se pravo nasekirao, mogu misliti njegovog stava koji ne prikazuje javnosti.
i o cemu se razgovara za vrijeme neformalnih vecera ! uh
Skupili se dušmani....crni đavoli
Haj ti labelo kuci jarane hoce narod da te srusi 😂😂😂
E zbog toga tebe i napadaju sa svih strana sto govoris istinu samo jedna je razlika ti si u Srbiji stvorio 130 000 radnihmjesta a u Baketa pomrlo 27 000 pa je upravo toliko i zaposlio umjesto njih
najteze je reci istinu.........i prikazati pravu situaciju.......to niko ne zeli da cuje
@mirrorce Tu je problem narod voli da ga lazu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)