Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A 100 ubijenih "Muslimana" za jednog Vlaha, ha Vucicu? A vremena kad si se ufurao da si Svabo koji po Kragujevcu strijelja 100 Srba za jednog Svabu? Vucic dlaku mijenja, ali cud nikad.
Ma mozes samo da mu ga duvas...
http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
.........šta je srbende, više se ne smijete, još kada počnete plačati odštetu.........
Kakva odsteta??? Je li to kao vama Hrvati???
Hrvati su lagano to radili i Beograd lagano hvata panika. Mozda mogu blokirati pomocu trojanskih konja BiH da podignu nove tuzbe protiv pasaluka, ali ce Hrvatskoj platiti i pretplatiti sve sto su ukrali, a jos im isporucili cjelokupnu populaciju trojanskih ortodoksnih konja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj covjek bi trebao imati nos ko Pinokio koliko laze. Tesko je povjerovati da je ovakva glista nekada bila uz Seselja i Srpsku Radikalnu Stranku.
Svaka cast za. vucicevu politiku.Covijek zna da ako ista kaze protiv bosne i bude se mjeso u republiku srpsku da ce put ka evropskoj unije biti tezi.A covijek.najbolje zeli.srbiji.Svaka.cast srbija.nije mogla dobit boljeg politicara
svi ste vise ista Bagra
Vučić lobira kod amera da u zamjenu za Kosovo Srbija dobije RS.
Ne treba Vučić ništa ni prenositi , Avaz i Gospodar tornjeva će nam prenesu šta on želi!
Kako je Vucic ...-pjevao Seselju kad je otisao u Hag, Pa zapjeva :-Nevjera moja bio si ti ,zabluda moje mladosti....!
Zna se dobro ko su poturice.Polako istina izlazi na vidjelo.Balijska priča više ne prolazi..
A sta si ti ako su oni balije? Pa tebi je djed bio Turcin, moronu.
dobili naredbu on i vesna od brisela da pričaju lijepo o bosni. i mi vas volimo, moš misliti.
SRBE NA VRBE !
NEMA VRBA KOL`KO srba ... NEMA VEZE MOGU I BREZE
sta ste mislili pa nece valjda da vas voli, ko moze da voli poturice i otpad od nacije svoje...
Mi Srbi smo BABUNI, taman tako i izgledamo.
HAHAHAHAHA, jesmo vala, *** nam siptari mamu =)
"" A da no, nemoj da pisete protiv mog prijatelja i mog nalogodavca cet.nickog dobrovoljca Vucica, ja sam dan pre nego sto su moja "gladna deca" pocela da ruse i da pale ovu muslimansku Bosnu bio kod mog prijatelja i detaljno smo razradili plan kako da porusimo i da popalimo ono sto nasi nisu uspeli 90-tih, ali na nase razocarenje ovi muslimani brzo razotkrise nase namere i nisu naseli na nase podmetanje, ali moj prijatelj cet.nicki dobrovoljac i nas dragi predsednik srbije Vojvoda Nikolic, obecali su da ce oni uz sardnju sa SANU smisliti plan kako da muslimane ponovo ja i moje huligansko-rusilacko udruzenje SBB pridobijemo, i da zadamo poslednji udarac ovoj nakaradnoj drzavi i da je podelimo, uzalud se Patrioti Trude da je spasu,, Pozdrav mojim priateljima cet.nickom dobrovoljcu Aci i cetnickom Vojvodi Tomi i celom srpskom narodu, od buduceg Vojvode Fahrudina Radoncica, A da no.."""
Srbija i Hrvatska se opet ufurale da nisu dovedene za usi i postavljene za Daytonski stol, nego da su ko fol oni garanti daytonskog sporazuma? Jos jednom pogledati ko sjedi, a ko stoji iza i nadgleda. ONO STO STOJE IZA I NADGLEDAJU, ONI SU GARANTI DAYTONA, A ONI STO SJEDE, ONI SU ZA USI DOVEDENI I ONI NISU NIKAKVI GARANTI, NEGO BALKANSKA STOKA SITNIH ZUBA. http://www.lawrencenorfolk.com/wp-content/uploads/2012/04/a176_dayton_accords_2050081722-17072.jpg
Vuk dlaku menja, ali cud nikada
Pusić je odlučno odbacila tu tezu rekavši da tako nešto uopće nije na dnevnom redu, ali da jeste model stabilizacije BiH, javlja Tanjug. AJDE STO VAS NE JEBE VUCIC!!! PUSICKA VAS RASTURA...GLUPI MUSLIMANI,GLUPI STE KO K....
Ovaj Seseljcic u pasaluku, bar sluzi da prevede faksove naredjenja iz Moskve, Berlina i Pariza "nebeskom narodu", ali Pusicka, ona nema nikakve podrske u Hrvatskoj. Sa ovih par recenica sliftanja zapadnim Hercegovcima i lokalnoj ispostavi Vatikana zeli sakriti sve one ekonomske i socijalne promasaje jalove korumpirane vlade Milanovic Zokija, zasto bi odgovarali na to? Bez Bosnjaka se i Bosna ne moze raspasti, a kamoli praviti treci entitet. Zapravo Bosnjaci jesu za drugi i treci entitet, samo sa pravednim procentima tih entiteta i da sa naravno svim opcinama koje su prije rata bile barem vecinske bosnjacke u bosnjackom entitetu. Naravno izlaz na more, Savu, Crnu Goru i Srbiju, uz naravno izlaz za Hrvatsku.
Edine, odnosno Srbine, ne stidi se Srpstva i promijeni ime u srpsko. Mi Srbi smo homoseksualci par excellance :D Volimo se medjusobno. Nama ni cigani nisu ravni. SMRDIMO kolektivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)