Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno kako frajer nas ponižava i blamira i smatra dno dna jedinstveno tržište i rečenica kao neraduju se samo izvozu srbije u bih već i izvoz bih u srbiju ali sirovine samo da bi oni gotov proizvod skuplji vratili nama kao slovenci ta prica je poznata i oni duplo profitirali a mi afrika bili i mi u deficit išli a oni u suficit pa ima li većeg poniženja mater ti srpsku
PRno bi ti Vučko totalno u fenjer i ti i Jugoslavija da ti nema Dragana Čovića Srbina. :)) Al prije 30 godina IM NIJE VALJALA JUGOLAVIJE- Hrvati Ustaše, Ksovo je Srpsko, malo još stisni pa je Bosna Tvoja, SAMO PODSJEĆAM kako se razmišljalo prije 30 godina. Alija je tad bio u Foči a Sebija 11 godinu zaredom na mediniskom fakultetu. KAO STUDENT a ne profesor. Tebi niko Vučko ne spočitava da si bio loš đak, vidiš da mi gvorimo samo istinu i ne lažemo, pa nismo Srbi !
Na ovaj dan predsjedniče je osnovana zločinačka NDH. Zašto i vi slavite ovaj dan.
Ko o čemu Vučko o obnavljanju Jugoslavije. KAd već ne može Velika Srbija a uvjerilo se četništvo da NE MOŽE :)) Sada kada Rusija nemože više doći, realno je samo tržište ŠUMADIJE.
Zar stvarno mislite da smo toliko glupi
Insistiraj kod Thaqija da ti ukine vize!:)))
Sa vama mi nikad vise nista zajednicko necemo imati cetnicino. Jedino zajednicko sto ce nas spajat do sudnjeg dana je Drina, ta krvava granica izmedu BiH i Srbije.
U prvu si. Krvava granica. Jer za vrijeme rata u Srbiji nije ubijen ni protjeran ni jedan jedini Bosnjak ili Hrvat. Krv je sa ove strane Drine. u Bosni.
Dostignuca tz pcrece Rudonja ?de nam ih nabroj osim kradje sume!?:)))
vučiću koji si ti faktor u bih?
Ovom četalju ne vjerujem ništa... kakvo jedinstveno tržište.. mrš u Srbiju
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 SA SRBIMA UVIJEK NA DISTANCI !!!
PĪČKOUSTI VOLI DA GA GLAVA ČOVIĆU