Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko si ti da nama određujes pravila u Bih.Nisi mogo sa Jna,a ne sad.Bolje ti je da nastavis nosati gajbe pive ratnim zlocincima,nego sto zavlacis nos đe ti nije mjesto
Nemaju oni moralno pravo da se brinu o drugoj drzavi,pogotove ne neko ko je puco po nama
Centar finansijske moci je Sarajevo.Istocna Bih nema gdje da se osloni,nego na Sarajevo i Gorazde.Bg i Pg daleko.Kad ti drnsky prelazis da hamalis kod nas,kao i vecina tvojih?Moras nauciti nazvati Selam😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kaze onaj volusina iz Laktasa..nema granice na Drini,Srbija i rs su jedno..Vucko sjedi iza njega slusa i suti..Sta je to?Jeli u Dejtonu pise da tako treba?
ovu su predizborne furke, narod nema sta da jede , penzije po 200km
dok bude cetnika u BiH ova zemlja nece dusati kako treba. lahko je svakoj zemlji napredovat po evropi jer oni nemaju cetnike kao mi sto sve rade protiv zemlje gdje zive. FUJ
Duvajte ga oboica!
Daytonski sporazum doslovno spao na kategoriju WC papira.
@DRyNSKy ... srbija je potpisnik Dejtonskog sprazuma zato sto je bila ucesnik u RATU to jeste AGRESOR, nije srbija nikakav GARANT.
Dejton se mora postovati sve do rjesenja pitanja Kosova a poslije ce referendum u RS kao na Krimu.
dodik i vucic , kostunica , tadic , brnabic ...i srbija su sruslili dayton do sada barem 1000 puta
Zivio Alija i bosanska Armija.
Naravno da je u interesu RF da ostane BiH u 1995, nesigurna i da se po potrebi može destabilizirat. Oni bi prvi gurnuli Srbe u vatru kad njima bude odgovaralo. Srbi su piun koji gine prvi.
BiH je protektorat... Ako je i to više uopće...
@BHHrvat99 postoji od 8 stoljeca
Taj jebeni sporazum koji krse srbi kad im se cefne je napravljen u Americi, a ne u Rusiji i ako se tu neko bude pitao bit ce USA , a ne lavrov i drugi cobanov...
Kada se Dayton potpisivao da se zaustavi rat tada se nije znalo 100% za genocid koji je kasnije sud u Haagu i medjunarodni sud presudio. Tako da je vrijeme da svijet ispravi gresku i ukine genocidnu tvorevinu.
Pa ako ga iko krsi to ste vas dva zajedno sa vasim poltronom Laktaskim veprom i onim ruskim polukrepanim ambasadorom ovdje.
sta se ovi vise mijesaju a kada je tzv JNA vrsila genocide tada ste svi sutili. ama mrs vise
Nesto se zabrinuli za rs, nesto im se trese ispod zemlje. Do jucer su negirali BIH a danas se pozivaju na Dayton