Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, čestitamo, neka se izgrađuje naša lijepa Bosna i Hercegovina ;))))))
9. januar, divno ime, slažeš li se?
NinoBelovSRB@ predivno. sad ce i stranci koji prolaze tim autoputem znati koliko se ponosite genocidom.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
vuk dlaku mijenja a cud nikada. ne smijemo zaboraviti sta je ovaj chheto pricao
Šta je pričao, to je iza nas, sada je na redu referendum, pa možda i onaj naredni, ali treba poštovati demokratiju i volju naroda.
LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (59)
Lijepo si sročio.I sve lijepo zvući al jebiga potrudi se još više pa da ti mogu 100% vjerovat. "Šta ima mirotvorac,nisam te prepoznao".Potrudi se mnogo,mnogo više. Ja nemam pretenzije na tvoju domovinu.Ati namoju?............................??? Ne čujem te dobro.Ponovi poruku.
Interesantno. Samo jedna osoba zna šta sam poručio. Omladino,proguglajte malo kad već nemate činjenice u školskim knjigama ili upitajte roditelje.
Dejtonski Mirovni Sporazum je najveći domet Mešunarodne politike u proteklih nekoliko decenija. Plemena u BiH bi bila još u rovovima a njihov mali mozak i nefunkcionalna siva masa u njemu bi grizla svaku bljuvotinu od svojih poglavica. Dejton je budaletine sa brdovitog Balkana razdvojio, a Zapad im privremeno pošalje humanitarnu da nebi skapali od gladi. Plemena još uvijek divljaju ali srećom u ovom virtualnom svijetu. Dati plemenima da upravljaju državom, klanica.
Milorad se dobro oznojio na suncu, bilo mi ga žao.
Djton je legalan, al nije u potpunosti proveden, al je jedan od uspjesnijih mirovnih sporazuma koji je ujedno i ustav. I sada se treba samo postupati po tom ustavu kakav god da je. Odvajanje rs-a je moguce samo ako se izglasa na nivou BiH, A ne na nivou entiteta. A kad je BiH ulazila u Jugoslaviju bilo je dogovoreno i kako moze izaci. I na taj nacin je izasla, po pravilima ustava BIH, nesto licno brexitu.
Samo ti nemoj o miru. Jedno žvalaviš, drugo misliš, treće radiš.
Nadreality show u originalu, otvaranje koridora VC https://www.youtube.com/watch?v=A5xaL82_9Fk
Dva entita ce se brze povezati kad se Srbija ne bude mjesala u unutarnje stvari BiH.
Nije mogao bolju recenicu reci na boljem mjestu diplomatski, politicki, internacionalno izjava za 10
Srbija sad već aktivno utiče na rezultate izbora u Hrvatskoj, u BiH je kreirala izbore po svojoj volji, MAkedonija uskoro a onda i Kosovo, još se malo kofrče Slovenija i Crna Gora. Pa hajd ne budi kooperativan, završičeš ko ZLAJA !! :))) Dakle, nije u ovoj BiH sve sam debil, evo ima nas koji znamo da vehabije i verzija islama u BiH kreirane u SANU laboratorijama !! :((
vrh sda direktno sa SANU 1985. kreirao vehabije, a narod ne vidi ništa
Tako je dobrovoljac reci ti njima gdjeje i tebe put vodio prije dvadeset godina?!
Samo jaši, svi smo naši!
Nek neko kaze dodiku da je 1 mart dan nezavisnosti a ne drzavnosti 😂 Fala.
Koja predstava za javnost. Vučić dlaku mjenja, ali ćud nikada!!
Presretan sam sad mi je iz sarajeva blize budva, ici cu preko Doboja jupiii
Zamolio rukovodstvo rs da ne dizu tenzije lijepi strah or stranaca