Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Šehović je bio jedini pravi izbor za ovu funkciju…
Smijurija! Kajganić za 6 godina podigao samo 6 optužnica. Naplaćali smo se tog uhljeba i sad on ko fol treba da bude glavni državni tužilac! Pljucc
Uvijek neko "mlijecno" prezime. Kajmakovic, Kajganic. Dajte malo povrca tipa Kupusovic...
Sataraš, buranija...
Ovome Dodik zaprijetio zbog poziva da svjedoci u slucaju vile u Beogradu. Od tog dana Kajgana ga vise nije smio usta uzeti. Zamisli na celu si VSTV a a glavni kriminalac u drzavi ti bukvalno zabrani da pomislis da ga procesuiras. Jadno da jadnije ne moze
Za VSTV treba da odabir bude najbolji. A da bi se najbolji nasao mora skupina biti veca od jednog kanditata. Ovo defintivno trazi vecu paznju istrazivanja.
Cuj jedini bože sačuvaj, ima li i jedan školovan Bošnjak, pošten ili su sve bitange, sud i tužilaštvo BiH najveća rak rana ovog društva
Hoće li znati izabrati od jednog? Hmmm, koja je ovo mafija, ima li to igdje na svijetu? Šta bi sa Nerminom Šehovićem? Nije zadovoljio koga treba sa znanjem, ili nečim drugim?
Dodikov igrač koji se prije izbora sastao s Tegeltijom dodikovim savjetnikom, da će dobiti funkciju ali da ne dira Dodika i ostalu njegovu korumpiranu i mafijasku elitu.
Pa valjda je normalno da se raspišu novi izbori ako je jedan kandidat bio tako sporan.
Nazalost mislio sam da je dobar za par optuznica hapsenja sto je izdao,ali je to kako se predpostavljalo Dodikov igrac,njegov brat rodeni je narkodiler preko kojeg mu je se Dodik osvetio za slucaj Ville u Beogradu sta mislite sto je slucaj odjednom zatvoren???
To sam OSmica mehmedović sam uredjuje ko će biti sudija ko tužilac. samo da njegove dipome budu duboko u ladici
Zajedno sa Rankom Debevcem Kavesonom, predsjednikom Suda BiH. Sve go kriminalac.
Kod nas ove tužioce i sudije kao da sa menija u aščinici biraju
A jesmo jadni bogte.
To je onaj što je cijelu optužnicu za Dobrovoljačku napravio po sistemu coppy - paste iz BG, pri tome čak ni ekavicu nije ispravio. Ali naš FGR voli ovakve šuftove koji su po mjeri tzv MZ.
Za nevjerovat kolika je JAGMA za ove pozicije i koliko vlasti (kriminalnih novaca) donose ove pozicije......SVE GO SLJAM I COBANI SPREMNI MATER DA IZDAJU ZA PARE A NE KAMOLI DRZAVU......jesmo seljakluk od drzave ......malo je rec