Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte slucajno ostavke podnijet'...Sve sve ali 7.000 km budzetske plate je svetinja...u ovom vremenu to je americki san
Sa sudom u Konjicu imaju problema svi. Pravna lica (banke itd) koja tuže klijente , sud im dostavlja naloge čak po par godina nakon isplate kredita (lično svjedočio). Čovjek koji se tužio sa mislim vodovodom , dobio odgovor čak nakon 16 godina. Kao da smo Nju Jork a ne grad sa 27 hiljada stanovnika.
Može te li zamisliti kako se bira sudija Općinskog suda u Čapljini ? Pa na isti način kako se bira u Laktašima, Foči, Posušju, Tešnju, Zenici ili Visokom.