Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako drugo kriminalno djelo, u zadnjih 25 g je povezano sa policijamA sirom BiH 😎 Direktno ili indirektno.
.....Kao u SVIM strukturama ovog protektorata, i ovdje mozemo primjetiti ove ' NEZAVISNE ODBORE' 👉👌 NISTA OVDJE NIJE NEZAVISNO.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zivinice-psihicki-bolesnik-uznemiravao-vjernike-preminuo-u-policijskom-automobilu/130729124....https://www.klix.ba/vijesti/bih/sudjenja-za-slucaj-poznat-kao-krvavi-bajram-u-mostaru-ponovo-odgodjeno/211111029....https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapseni-u-danasnjoj-akciji-u-sarajevu-pocinili-38-krivicnih-djela-inspektori-slucajno-otkriveni/210602121
Ko je ovog uhljeba postavio, ovaj nema blage ni o cemu, a plus i njemu traze diplomu, a od diplome ni traga ni glasa, jbg ne mozes pokazati diplomu kad je nemas :)
i treba ga smijeniti zbog curenja informacija o akciji hapsenja nekakvim ublehaskim portalima raport
DOBRO JE STO JE OTJERAO X SLUCAJEVE IZ KANTONA OFIRALI SU RAJU DUGO A OVAJ JE ZABRANIO SNIMANJE
Samo smjena!
Lukavi kadar trojke i njihov pijun koji je javio ubici policajaca da pobjegne.Smece strpati u zatvor.
Pa ima li ijedan u zadnjih 20 godina da nije smijenjen...
Cjeli njegov mandat zasniva se na nagradzivanju plicajaca bliskih NIP. Jedino sam mislio da ga nip gura radi porodice Memic ali i tu je nesposoban. Tako da mogu Uzme katicu za ruku i nek pali .
Istjerajte policajce iz auta KONACNO nisi siguran u 8 navece hodat ulicom a policajca ni za lijeka a onda se ljute kada kazes da su neradnici, korumpirani , nesposobni , jedino oni u crnim uniformama svaka cast sve zavrsavaju po kratkom postupku i posteno , a ovi obicni dzaba platu primaju
@borac1992 prijatelju, ako nisi primjetio, ta praksa je UKINUTA od strane PolicijA jos 2006g..
Naravno da vam ne valja kad je Selimovic dobar covjek I radi svoj posao.
Mamu mu kriminalnu
vruć u ruke
Definitivno se covjek pogubio.
Kad se zaposljava u policiju po familijarnim vezama a ne strucnim....familija na familiju nece udarit...i onda ispasta neko neduzan zbig njihovog orijrivanja i pasivnog djelovanja. Rade onoliko koliko moraju..
vruc predmed k'o proliv
....Sve napisano, samoooooo nisu imena ''''nezavisnog''''' Ccccc NE POSTOJE NEZAVISNI, SVI SU ZAVISNI OD KRIMIRADA👉😎 Narod-i na ulice! ! treba krenuti od hapsenja policijA sirom BiH.Policija je u sluzbi STRANAKA.Sve zavisi kome '''pripada tvoje dupe''' i u cijem GETU/DIJELU protektorata zivis...