Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si iskren, posten i drzis se svoje rijeci i predizbornih obecanja onda ti nije nikakav problem kako ces reagovati.
Hajmo da vidimo na djelu njegov integritet i INTEGRITET DRŽAVE BOSNE!!! ČEKAMO druže Denise!!!
A ti si baš naivan. Čuj iskren političar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo Becira. Dodik i Covic napadaju, a on ne izlazi iz rupe.
Sto je vruc krompir svake 4 godine se mijenja predsjedavajuci bio je Bosnjak pa Srbin sad je red na Hrvate
Ima li i Komšica u toj rupi nisam ga dugo cuo malo sam zabrinut
mogao bi uloziti Kviska
kae mi komso d ovaj nea zavrsen fokultet
hahahah
Što sda-ovci potpaljuju
DA SVANE DAN, Becirovicu plata sa 5300 povišena na 6300. Vjeciti budzetlija. Naš patriota
Najbolje i najpametnije sto moze da ponudi hdz!!!! Cudna jada od hdz mafijaskog klana.
Uzurpator može stavit veto na imenovanje gospođe Krišto.Pozivamo nelegitimnog da se obrati klubu Hrvata u državnom domu naroda.Da zajedno spriječimo Borjanino imenovanje?Neka se Hrvati očituju, što misle o Borjani,a što o Sejdi?Sve što nelegitimni može je kmečat i prodavat ublehu Bošnji vulgaris za dobre pare.Nešto kao Klix.Na žalost 70% Bošnjaka je politički neuko.Ne razumiju ustavnu strukturu zemlje u kojoj žive,uloge pojedinih institucija,prava i obveze svakog od naroda.
UBLEHA JE DA ĆE NEBOŠNJAK BEĆIROVIĆ SPREČAVATI ANTIDRŽAVNE PROJEKTE. ON ĆE BITI SLABIJI I OD JADNE 8-KE, JER NJEGA JE IZABRALA AA KROZ 11-TORKU. ON JE SADA DUŽAN I KUNTI I PANTI, ZATO SVO VRIJEME DAJE NEKA LIMUNADA SAOPĆENJA O EUROATL. INTEGRACIJAMA,.... ON ĆE SVAKAKO IĆI NA RUKU FGR-u, ČIJI GLASNOGOVORNICI (PJANDURA) KAZAZ I IVANA MARIĆ ZAGOVARAJU POPUŠTANJE SPRAM VELIKIH SH. POJEKATA KOJI SE PO NJIMA ZARAD RELAKSACIJE NAC. ODNOSA TREBAJU SA DRŽAVNOG SPUSTITI NA ENTITETSKI NIVO.
Bećir zvani smješko, okružen savjetnicima nebošnjacima i starim komunjarama je idealan član predsj. za ceremonije otvaranja dječijih vrtića, izložbi likovnih umjetnika, sajma organske hrane,... A pitanja poput nemanja prava Bošnjačke djece na bosanski jezik u RS, pokušaj entiteta da otmu pitanja energetike i državne imovine sa državnog na entitetski nivo – e ta pitanja, koja „ne relaksiraju međunacionalne odnose“, to će ostaviti ekstremistima iz DF i SDA.
E jedino zbog ovakvih stvari je Bake dobar,ovaj ce pristati na sve Dodikove zahtjeve
Palamud će palamudit i izdat sve. Sve su dali za vlast a kleli se u građansko i drzavu. Fujjj
Gradjanska drzava.Koncept gradjanske drzave.je mrtav.Uparavo razgovarate sa Covjekom koji je taj koncept unistio do kraja.Razavalstio je drzavu i Fedraciju..dao je u ruke vlast Plemenski savezima koji ce sutara u vjecu Evrope predatavljati BIH.to je sustina dolaska ovog covjeka Preko Juretevica nekolicine Paralamentaraca iz Hrvatske koji su preko Nagradjenog Smidta rjesili Hrvatsko pitanje i zacemntirali...Torove....Trojaneri su naivno nalegli i Prodali Drazavu narod za Koktel i Veceru.
Treba graditi HE na drini ali nek država gradi!
Zna se udovoljiti će rušiteljima države.
novost kada se vijece ministara formira fake TV vise njje narodski medij nego rezimski medij.
imam neki isaret da de Denis ici kontra osmorke.