Krizni štab Inzku
0
"Vrijeme je za zajedničku akciju"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Lizde iz liberala je čudo, samo nastavi.. osjeti se tvoje djelovanje!
@LAZNI Pipo pij ti koju hoces al najgusca je onog krvolocnog karadzica za sad cekaj jos malce i mladicevu ona je najkrvavija naravno za vas srbske krvolocne zvjeri sto je krvavija to vam je sladja!:D BiH4EVER!
Ja volim popiti mokracu od jazavca svako jutro prije dorucka,
Sve je to fino i podržavam inicijativu ovih ljudi, ali realno ja se ne bih puno uzdao u to, OHR priča sa naciostrankama kojima je većina dala glas.
Aferim Mostarci MOJA PODRSKA!Drago mi je da su se moje rjeci ostvarile sto je trebalo vec odavno uradit!GRADJANI nedajte da vas saka lopova i nesposobnjakovica na vlasti GUSI u svakom smislu i nivou! BiH4EVER!
Bravo Mostarci! Svaka vam čast!
Bravo ljudi. Samo naprijed!!!!
SVAKA CAST MOSTARCI IZBACITE TU BAGRU VISE