European Voice
0
Vrijeme je za "plan B" u BiH
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dZABA SE KOPRCATE,NIKAD OD BOSNE NISTA,SAMO SVAK SEBI.UZALUD TE CEKAM,UZALUD SE NADAM.
Bosnje shvatite vec jednom... nijedna drzava nije se dobro provela ako je gusila prava jednom narodu. U nasu RS se ne smije dirati. Ne vrijedi razglabati o pravu jer ono je go ku.rac, i svi ga krse a prije svih SAD. To sto su neke komunjare u svom brlogu nacrtale granice BiH i napravile je republikom to nikoga ne zanima. Ko su oni? Narodi imaju pravo na samoopredjeljenje, a ne neke fiktivne tvorevine kao sto je BiH
Univerzitetski profesor Emil Vlajki ocenio je da deo međunarodne zajednice, predvođen SAD, želi da izazove nove sukobe u BiH i da u tom kontekstu treba posmatrati i nametanje ekstremnih predloga u okviru butmirskog procesa. \"Butmirskim razgovorima svesno se predlaže unitarna BiH. Amerikanci time žele da izazovu oštru reakciju i radikalne poteze RS, što bi stvorilo uslove za destabilizaciju, pa čak i za mogućnost obnove etničkih sukoba\", rekao je Vlajki u intervjuu \"Glasu Srpske\".
bosansko-hercegovacko drustvo oduvek bilo podeljeno po nacionalnom i verskom kriterijumu i da se na silu ne moze odrzati nijedan poredak koji ne bi imao saglasnost Srba, Hrvata i Muslimana. Uvek kada je neka velika sila stitila samo jednu od zainteresovanih strana, kriza se produbljivala i upravo je to vodilo u krvave ratove. Politika je vestina moguceg a ne ono sto mi zelimo.(zapamtite to muslimani)
Takozvana BiH je fikcija (Stiven Mayer) BiH je aranzman koji nije uspio i nece niakda uspjeti. On je zaključio da \"BiH nikada nije bila održiva\", a da \"Butmir nagoveštava da nikada neće ni biti\".
pipo srbine zar nije 2011 govrio si 2011 sad 2012 e je bote pa nikom ne mozes vjerovat...znas li otprilike kolika je cifra
bam znas ti na sta ja mislim...ja rs kakva je sada ptihvatam i uvazavam....rs van bih o tome ti govorim....kazem nama je vazniji nato
raja, pun sam nade da ce biti bolje. samo MALO SABURA da se mognu podic pare koje je haris orocio u turskim bankama. nije on to uradio za sebe nego za bosnu. znaci, 2012. kad istekne orocenje ukida se genocidna tvorevina. DOSTA! onda ce nam ekonomija postat prioritet a genocidasi su gotovi. POSTOVANJE! BIH4EVER!
Ljepse zvuci ovako: Vrijeme je za ciklon B u bih!
He,he,pustili Biljanu Plavsic prije pola sata... @ja Ne mastamo,vec zivimo u RS!
nego neka oni pocnu pripremati plan c i dan d posto ce sigurno plan b propasti :D
danas u wasingtonu prijedlog zakona po kojem BIH ubrazanim putem ide u NATO...predlagac zakona john kerry presjednik povjeranstva za vanjsku politiku senata...prijedlog upucen u proceduru vec prije 2 mjeseca....ljudi vjerujte ovo nam je vaznije od 100 evropski unija.....e onda srbi necete vise ni mastati o nekoj rs
@Advokat Da, osnova drzavnosti danasnje BiH jeste ZAVNOBIH samo ne znam zasto mislis da su Srbi tada napravili zajeb. Trebas shvatiti da se tadasnji \"Srbi\" nisu u potpunosti poistovjecivali sa Srbima generalno kako je to slucaj danas. Da li su tada cinili 95% partizana, ne znam, ali za ovu temu i nije bilo bitno. Srbi su tada nasli svoj interes upravo u BiH a ne nekoj Velikoj Srbiji ili RS iako je bilo i takvih ideja medju delegatima. Trebas se pitati zasto Srbi odbijaju da svoj interes potraze u BiH i danas prije svega jer im je kao i svima nama odredjeno da zivimo skupa na ovom prostoru u okvirima drzave BiH.
@mile yebem ti majku smrdljivu po sred p.icke slino jedna prljava.
yebem ti majku smrdljivu po sred p.icke slino jedna prljava.