Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo treba ovu zastavu i sve ostale po drzavi okrenuti kako treba pa onda dalje ici....
@ Senad promjeni ime u Nenad Hvala!
Revolucija ce da pomete sve i Genocidnu tvorevinu i Pederaciju zivi bili pa vidjeli.Dodo bjezi u Septicku Smrdiju i sa njim njego kriminalna klika .Bh izdajnici cuvaj te se i vi minder kriminalci vas ce prve da pometu i objese koga stignu.Dio sludjenih koji ce pokusati zastitii iste ce izgubiti glavu,stno torovi padaju i nova sloboda za Bh narode je na pomolu. I krv svoju za Bosnu Moju.
Naravno , mislim na ljude poput H. Silajdzica .
Ko kaze da ja ne postujem BiH . Ja BiH postujem upravo onoliko , koliko ona priznaje RS .Ako niste zaboravili, mene su izabrali Srbi , mada ne seamo oni( iznenadili bi se kada bi saznali koliko je Muslimana glasalo za mene u RS-u )da vrsim vlast i da ih predstavljam i participiram, i u drzavnoj vlasti .I ja to radim korektno Ja nisam protiv BiH , a i kada bih bio BiH bi bila u velikom problemu , mnogo vecem nego sto je sada ! Ali jesam protiv muslimanske BiH, do koje se stalno pokusava doci ,iako je tako nesto neostvarivo. Naravno, ako se to nastavi , da cemo mi naci odgovor,pa makar usli u otvorenu secesiju . Serete, brate puno ! Previse ! Mnogo preko vase snage. Za BiH je mnogo bolje da je za mene , nego protiv mene. Cudi me da to nikako da skontate . Zamislite BiH ... koja svoju , hajde da kazem, trojnost koristi za svoju dobrobit . Slapajuci poslove i sa Rusima i Zapadom i islamskim svjetom. BiH koja tu cinjenicu da se nalazi izmedju Srbije i Hrvatske ne smatra za svoj hendikep , nego za prednost ! E, upravo za takvu BiH ja sam prava blagodet ! Manite se ovakvih kao sto je ovaj ludjo, biti ce bolje za sve !
Sto se tice ove akcije gradjana, ovo nije bas najbolje definisano. Akcija protiv vlastodrzaca, kojih?? Mi imamo 2 vlade u BiH, i zna se dobro da ce na ovu akciju da se odazove vecinom Bosnjacki narod i da je fakticki samo u tom narodu ta snaga \"u našoj ljubavi prema BiH\". Zelim definiciju ovoga, jeli ovo poziv za rusenje federalne vlade, koji je fakticki sada i najrealnija opcija, tj prvi korak. Da li je ovo samo akcija protiv kriminalnih vlastodrzaca ili u ovo ulazi cjelokupna politicka situacija?? Da li je ova organizacija za ili protiv Prudskog dogovora, tj uklanjanje Tihica sa vlasti, isto tako kao onih koji pljackaju ovu drzavu? Da li je ovo kao neko ciscenje prvestveno bosnjackog politickog vrha?? Nadam se da je to to, jer od ovoga treba i da se krene. Ovi neki sto prizivaju dodika u sve ovo, zar se zaboravljaju tako lako sve njegove izjave i postupci?? Govorite su svoje ime, ali zar mislite da je on ta osoba koja bi se borila za dobrobit gradjana cjeje BiH, kada on prvi tu drzave ne voli, i ne postuje?!
@ blackmamba pa ja bi te banovo prvo zbog nadimka...
samo vi ustajte ali se sve svodi na djenazu vase BiH...
Da mi vrati otfikareni komad kozurice ? Zale se djevojke ! Pa se jebu samo sa nevjernicima ! Placam posteno.
Ljudi najvažnije je odrediti datum. Pa da vidimo možemo li se dogovoriti za datum REVOLUCIJE Ja bih predložio tamo negdje Mart 2009 na radni dan kad parlament zasjeda. LP
USTAJ NARODE!!!!!!!!!!!!!!!
@ black mamba To sto ti kazes je upravo to sto ne trebamo raditi .Bilo kakvo nasilje ide na ruku neprijateljima Bosne ! Ono bi potpuno onemogucilo bilo kakvu zajednicu BiH naroda . Dali stvarno mislis da mi imamo snage da ikome ista namecemo ? I da odrzimo to sto bi eventualnio nametnuli? Ne bih rekao. Samo rizikujemo da porvrdimo, mnogima i ovdje i u svjetu ,da je drzava Bosna i Hercegovina neodrziva! Bojim se da je Dejton uz nesto korekcije najvise od BiH sto mozemo dobiti . Ili izgubiti gotovo sve .
E da sam pročitao da pojedini Muslimani tako govore o Dodiku i RS, kao ovaj Amidžaidriz,amra i akademik i da su shvatili da se jedino sa kompromisom i dogovorom može graditi država a ne negiranjem i napadima na druge
Neznam dali znate, ali Skupstina u RS-u je gotovo u stalnom zasjedanju . Za razliku od naseg parlamenta odradili su sve sto su plasnirali za ovu god .Upravo su usvojili budzet za narednu godinu., koji je po prvi put biti veci od naseg .I kod njih u RS-u ima problema( a gdje ih uostalom nema)ali mi smo deuboko zaglibili ! I sto je najgore niko ne zna kako da izadjemo iz dubokog gliba i kakve nas sve nedace ocekuju u buducnosti. Vrjeme je da otvorimo oci i prestanemo trositi snagu na shuplja prepucavanja. BiH postoji i ako je ista ugrozava to su upravo ovi nasi politicari , koji nas stalno napucavaju na RS i Srbe a ispod zita nas dovedose na prosjacki stap. Dok oni zive kao kraljevi ! Popljackali su nas do kosti , a nasu paznju usmjerili u komsijino dvoriste. Primjer su mediji npr \'\'60 min\'\' redovno trosi 40 min na Srpsku i Dodika , a samo ponekad nam \'\'bace \'\' nekakvog Saju , cisto da malo prosaraju. Dok su kod nas nevidjeni problemi , oni vec danima \'\'bistre \'\'o zgradi Vlade kod komsija ! Nekako ,nema mi to smisla ! Neko vara !
EVO JA ZIVIM U DOBOJU U REPUBLICI SRPSKOJ , I TACNO PRIMJECUJEM SVE VECI NAPREDAK ! TESKA SRCA TO PRIZNAM . ALI MISLIM DA NAS POLITIKA KONFRONTACIJE RS-U PREVISE ISCRPLJUJU , IODVLACE PAZNJU SA ISTINSKIH PROBLEMA ! MNOGO KORISNIJE BI BILO TRAZITI PUTEVE SARADNJE SA BASIM KOMSIJAMA .JASNO JE DA UPORNIM NEGIRANJEM RS-A NECEMO NISTA POSTICI .PA TO NAM I MED. ZAJEDNICA JASNO DAJE DO ZNANJA. MOZDA JE DOSAO TRENUTAK DA PRIHVATIMO REALNOSTI , I ENERGIJU KOJU TROSIMO ZA JALOVE POKUSAJE DA NASKODIMO SRPSKOJ, KORISTIMO ZA SOPSTVENI BOLJITAK ! VRJEDI RAZMISLITI !