Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Špira bi trebao da izađe iz SNSD-a i da osnuje kakvu svoju stranku, onako kao što je Hare uradio (samo da bude bolji od Hareta da ne prevari narod). Izjava mu je na mjestu i u pravo vrijeme, pa bi trebao tako da nastavi. Na dobrom je putu!
BRVO ŠPIRIĆU, SAMO DAJ VIŠE IZABERITE NAM NOVOGA DIREKTORA UINO DOSTA JE SAMOVOLJE ONOGA ČAUŠEVIĆA. ONO ŠTO SU PRIČALI SINDIKATI JUČER OVDJE SVE JE ISTINA I TREBA POZVATI ODREĐENE SLUZBE DA UĐU U UPRAVU I PROVJERE POSLOVANJE, KAKO SU SE PARE DIJELILE, STA JE SA NAGRAĐIVANJEM, ZAPOŠLJAVANJE......... DOSTA JE VIŠE!!!!!!!
Jedina prava izjava.
Eh kad je on odlučio da promjeni priču onda je vrijeme za sve! Kad je bilo vrijeme komunizma bio je komunista, SDS-a bio je SDS, SNSD-a onda je SNSD! On zapravo prvi predvidi kad treba promjeniti priču i nikad se nije toliko kompromitovao sa izjavama, baš je pametan i zato kontinuirano krade!
Moze RS u NATO aa?? HE HE HE