Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što i treba!
@RandomLegenda Vrhbosanska bravo!
@RandomLegenda Da nasi politicari nisu kriminalci kakvi jesu te bi se sve kuce i zgrade obnovile da se ne osjeti uopste. Na zalost sveli smo se na donacije i da trazimo milostinju.
👍 !
Sergija...fino.
Zna se ko ima para.
Na stranu Milanović i sva buka oko Islama treba pomoći. Sjetimo se rata, oni su primili tonu izbjeglica.
Hvaljen Isus i Marija sveta Za braću i sestre Hrvatske
Al zato će Bošnjo bit u nevolji kad kod njega bude potreslo, "nemaju nigdje" svog naroda osim u svojoj federaciji pa će se morat i sami finansirati šmrc šmrc kme kme
@RandomLegenda Dobro će vam doći ta "nacionalna različitost" od komšija. Sretno
@RandomLegenda moja budalo da si i malo upucen u desavanja cuo bi da je Islamska Zajednica prvu sedmicu poslije potresa organizovala sergiju za pomoc podrucija pogodjenog zemljotresom
Našoj braći Hrvatima iz Bosne, od sveg vam srca HVALA.
I Hrvatska je pomogla katolicima u BiH tako što je pomogla da se ne vrate na svoja ognjišta već da se rasele po cijeloj kugli zemaljskoj.A moglo je i drugačije?
Samo su izdvojili dio od onoga sto njima Hrvatska daje.Daj ba,ne supljirajte na tudjoj nesreci.
Svaka cast. Sada nekome treba i sapun i parfem.Bez obzira sta govorili od ljudima iz Bosne gest je za pohvalu.