Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorili da se nastave dogovarati. Alan Ford mala maca za ove.
Ovo liči na Grunfovu izjavu 🤣🤣🤣🤣
Bake opet covketu skida gace radi KS.
Hahaha nastavi razgovarati dok ovce sute
a di ga je Sejdo ? Jel se on ista pita ;D ahhahahaa hahahah ahahha jad i cemer
Sta se smiju na svim slikama, ne kontam, nesto I'm uvijek smiješno na svakoj slici.. A u pitanju navodno ozbiljne teme i svađe
Dogovorimo se da tragamo i dalje za dogovorom. Alan Ford, pokradeni glasovi.
SDA se mora odlučiti između HDZ-a ili DF-a i uskoro će se dogovoriti sa HDZ-om. Plan SDA i HDZ-a je ukloniti DF i Željka sa političke scene, a to su već uspjeli. Od lokalnih izbora DF više ne postoji, a to su i zaslužili kad su naivni. Pa HDZ i SDA su 30 godina u koaliciji. Još gora varijanta je da SDA ide u kontru HDZ-u. Tada više nema izbora, nastaje blokada države i njeno cijepanje. Narodu će biti lošije u svakoj varijanti, a to je narod i zaslužio.
SDA grupa pedera
đe je zapelo?da pomognem.
Tragaju za rješenjima kako bolje da nas jebu
@broj dva a jarane, mi se sami saginjemo
lesinari
iš,mrš!!!!!!
Znaš šta me impresionira? Činjenica da Nermin Mandra potpise smrtnu kaznu svojim gradjanima, pokupi pokloncic, sina u Istambul smjesti, sebe u Sa i oni mu daju svoje povjerenje. Ide ona:” Sa Mandarinoooom do smrti!”
Na kraju dogovora uvijek isto rješenje -otvarati nova radna mjesta za budžetlije -s tim da im slijedi i povećanje naknada jer su ove dosadašnje mizerne.
I sta sad..opet ,NISTA KAO I DO SAD..VI STE LJIGAVCI KOJE VISE HIPKA NERODI... IMA SAMO JEDNA NOVOST...NESTALA LJUBICASTA KRAVA SA MILKA COKOLADE..
tragajuuuu hahaha
Kad vi izadjete iz bogomolja, ja ću ući. Dok god vi budete išli u njih-okorjeli kriminalci, papci i divljaci, ukratko polusvijet; moja noga tamo neće zagaziti.
:D vala samo vi tako nastavite sad će te vi 1 po 1 u grob čim prođu godine i godine vi ostarite i umrete,a mi mladi već se i riješili vas.
U oktobru će biti 30 godina kako se dogovaraju,ali sada će ići brže jer će Sejdo i Fahro to pogurati