Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se Mile i Covke potjerat koji ce vise da izgrade fabrika puteva kao i ostalih sadzaja da se priblize gradzanima Drvara i Grahova
Prvo šefovi, pa mjesec kasnije mala raja. ZNA SE kome pripada koje mjesto u hijerarhiji.
Covicu kamenjarski srbine, pa mogao si da budes i skupa sa Dodikom i Vucicem. Ovako samo trosite pare od naroda, a Drvar ce i poslije vas ostati pustahija.
Koje su hinje su ovi kamenjarski srbi nevjerovatno. Pustili Vucica i Dodika da zapisaju teritoriju, pa onda oni idu da skupljaju mirise.Ne samo sto nisu Hrvati, nego je nevjerovatno da oni Hrvati iz Hrvatske im dozvoljavaju i da se zovu Hrvatima. Oni samo sramote Hrvate.
Vojvoda & Glum, tako bi trebao biti naslov al et.
Gulum*
"Čović će se u petak u jednom hotelu na Kupresu družiti sa novinarima i popiti kafu." Ovo je najjača rečenica koju sam ove sedmice pročitao na klisku