Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
logicno je da svako ima pravo na svoje, o cemu se ovdje uopste raspravlja ?
svi bi imovinu i materijalno,pa tako i crkva. kardinale,radije se bori da vratiš katolike u posavinu i na ostala područja u bih nego što se zajebavaš oko uporabnih dozvola i imovine,šta će ti ako nemaš vjernika da ti služe?
Gospodin Uzgrozba se ponovo javlja preko S RNA-e, svog omiljenog megafona. Pohlepnim vjerskim zajednicama treba nametnuti da placaju poreze na prihode i iznaci nacin da se imovina koju posjeduju, a koju koriste za sticanje materijalne koristi, stavi na raspolaganje siromasnim i onima kojima je potrebna pomoc.
onda prvo reba krenuti od EKONOMSKGO FAKLTETA u SARAJEVU..100 % imovina pravoslavne crkve, dok je nisu oduzeli..inace pola starog sarajeva je ili isalmsko ili pravoslvano ill katotlicko ili jevrejsko ... CRKVE I OANKO IMAJU DOSTA... TREBA NJIH ISJERATI IZ POLITIKE pa bi teko ona vidio SEKULARNU BOSNU
Naravno da vjerskim zajednicama treba vratiti njihovu imovinu, ali ne samo vjerskim zajednicama: vec i pojedincima, tj potomcima porodica ciju je privatnu imovinu bezobrazno i bezpostedno krala crvena fukara. Privatno vlasnistvo je svetinje u svakoj demokratskoj zemlji, jedno od osnovnih ljudskih prava. Ako su sepavi tvorac te drzave, njegova drzava i krvolocna ideologija iza koje su se krili zavrsili na smetljistu historije sa kojeg se vise nikada nece vratiti: vrijeme je onda da se u potpunosti izvrsi povrat imovine koju su ukrali.
Ja ne cekam da mi vrate bilo sta, ja pravim svoj dvorac na Bistriku !
Vjerskim zajednicama treba oteti i ovo sto imaju,sve uloziti u nove fabrike i puteve. Dosta smo mi krvi zbog Vas prolili...
Ko ce vratit sada hiljade i hiljade spaljenih dzamija po cijeloj Bosni i Hercegovini.A da samo napomenut ustasko gazenje i podcjenjivanje po Mostaru,Stocu i ostalim mjestima gdje su bile unistene Bosnjacke dzamije a gdje i dan danas pljuju po Bosnjaciam muslimanima ustaske nacionalne fasisticke ideologije i lobisti. Smrt fasizmu sloboda narodu! BiH4EVER!