Savez SDA-SBiH u Stocu
0
Vratimo Stolac onima koji ga vole
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De zacepi Mufljuze, stvarno si naporan. Daleko od toga da podrzavam SDA & SBIH, ali zna se sta je Bosnjacima uradjeno u Stocu devedesetih godina, te pusti ljude da vise zive normalno. Eno ti Grude, Citluk, Ljubuski --- sve 100% Hrvati!
Sad ce kao da gledam nastati lavez !!! Kao i obicno bez prilozenih bilo kakvih argumenata! Osim onog:\"mi smo bosanci ili bosnjaci\" a sta su bili samo prije malo vise od deset godina, to cemo presutjeti, onako hinjski, kurvanjski! Ma jasta!
Ne dajte se Srbi i Hrvati !! Ne dajte VASU Bosnu i Hercegovinu!!! Ni po cijenu zivota !
Hoce li to ovi zeleni reci:\"samo mi volimo Stolac\"? Nesto slicno nam pokusavaju prodati vec duze vrijeme za cijelu BiH! Koji smradovi ! Samo nece vam to poci za rukom, u ovoj zemlji su zivjeli i neki DRUGI osim vas zelenih i zna im se korijenje vrlo dobro. A zna se takodje vrlo dobro ko je vec jednom davno izdao ovu zemlju i priklonio se tudjinu, okupatoru, zulumcaru. Zna se ko je izdao svog kralja, kraljicu, vladare,vjeru......drzavu! I sve vam prosto bilo da jos ne pokusavate tako perfidno da negirate NAS koji eto nismo zeleni! Da nam se to ne uzima kao \"otezavajuca okolnost\", ne daj Boze!?
jel to sda i szbih kazu demagogija?