Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko li će dobiti na tenderu
Gold mignon
Sponzoruse na aparatima..
zavrsio sam osnovnu i srednju a mogu nabrojat koliko sam puta imao za sendvic, al bilo i proslo
Opet komunizam?Svi isti?Ma dajte molim vas,pa nismo u Sjevernoj Koreji.Bolje bi bilo da porade na reformi skolstva da se ta djeca sto bolje pripreme za dalje skolovanje.
Uvedite uniforme jer to je kljuc uspjeha. To sto u svakom zaseoku ima fakultet nije nikakav problem. Kvalitet obrazovanja Kurzu nevalja.
Vratiti u osnovne i uvesti srednje skole...al uvjek ce se znati ko je ispod koje uniforme...
Hoće li djevojke nositi suknje?
To bi jedino i ispravno bilo, onda bi svi bili jednaki kako i treba da bude. I neki se ne bi oblacili onako kako ne dolikuje da se dolazi u skolu.
A uniforme ce siti i prodavati fabrika iz Laktasa? :)))
Podrzavam!
SVAKA CAST
Opet ce biti pitanje zasto se u Sarajevu nose zelene uniforme....
kraftwerk - pa mislim da bi bilo realno da ministarstvo snosi te troškove, ili bar udio toga jer ionako ne ulažu u škole, sve što znaju je da svake godine predlože nove udžbenike koje roditelji kupuju... prije nekada se zaduživale knjige u školama, zašto to nema sada a moglo bi...
.iggy.is.back. - znam, teška je situacija u cijeloj državi pa ova niža klasa jedva skrpi kraj sa krajem.. a što se tiče prosvjete - kakva nam je država takva i prosvjeta, ovo govorim u vezi školskog plana i programa koji je zastario i ne prati da ne kažem neki EU standard jer ne prati ni neku našu BiH realnost, uči se šta se učilo možda '95 , dese se neke promjene ali to je sve neprimjetno, ja ponekad ubacim na svoju ruku nešto mada nebi smio ali što smatram da bi bilo lijepo i poželjno da znaju proturim to.
Vratiti i sipku i cosak kao nekada.
Ćošak je dovoljan. U parlamentu može dodatno i šipka.
Odlično bi bilo !!! Uniforma i obuća sva ista, klompe ili tako nešto. Po struci sam profesor pa onako iz prve ruke mogu vam reći da ovo o čemu većina piše kako neki nose markirano, neki nemaju ni za jelo - primjeti se to i ima to psihičkog utjecaja na djecu. Ovako bi donekle se došlo do toga da su "svi isti" tj. da ustvari nema razlike među njima, ipak sve su to naša djeca..
Vise ima uticaja ono sto se desava mimo skole. RoditeljI koji su zanemarili decu jako puno, tacnije nemaju vremena posveti se njima. Svoj nemar misle iskupiti tako sto im daju novac, kupuju markiranu robu i telefone. Ja u svoje vreme nisam mogao proci pored komsije ili starije osobe da nisam pozdravio, a sad toga nema ni u bunilu. Na sta li ce ove nove generacije izadji samo se pitam.
.iggy.is.back. - slažem se i oko toga, roditelji su stvarno zanemarili djecu, misle ako ih pošalju u školu da je to sve, da će u školi naučiti sve - od ponašanja do onoga što bi trebali naučiti. Ja imam običaj reći da djecu ne mogu naučiti već ih samo mogu podučavati, pokazati, usmjeriti a da oni sami moraju naučiti kod kuće - trebalo bi sa roditeljima ali svi znamo da se to gotov pa nikad ne desi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u tuzli su imali u planu uvesti uniforme ucenicima katolicke gimnazije ali se odustalo zbog sigurnosnih razloga (vidi pod denis mrnjavac).