Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pitam tko je , kako i na koji nacin nekome dozvolio da ima skoro pa 300.000 u kaznama. Onaj tko je dozvolio treba ostavku podnijeti
Treba mu hebat mater!
Zakonski on ne moze registrovati auto ako nema izmirene kazne. To znaci da je auto registrirano na nekog drugog. Sto opet znaci, da ce to auto biti vraceno u roku od par sati.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zbog čega ta osoba odavno već nije u zatvoru? Ljude zbog metra drva proganjaju a ovo se toleriše.
Ma dan 100 km i lezi u Zenicu...tamam ces izac kad naprave koridor 5C..
Vazda neko o drvima. Pa ne vvalja ni drva rezat drug onako et
Ne mogu da vjerujem da mu je oduzeto auto a ne avion za toliki dug...sramota i objaviti kolika je slabost drzave nad silnicima
a garant ih je napravio autom vrijednosti 10 milja
Njega u zatvor dozivitno odmah.
Sistem zahvatila dubinska korozija. Neko je presutno doveo drustvo u ovo stanje, i to organizovano, jer je neko profitirao od toga. Pruziti nekome priliku da dosegne dug od 260000KM a da u medjuvremenu ne reaguje je za ozbiljnu reviziju sistema.
Semir Popara
Bravo...Pod presu odmah.
Nek nema imena i neka je ...se niste trebali čuj 270000 , upravu je Dodik nema ovdje države ... I naravno šeher divni evropski al u kurcu selendra da je nema
Za 20 KM neplaćene kazne nisu mi dali da registrujem auto, a neko nabrao 270 hiljada i opet vozi!!! Kako je to moguće? Za ovo bi pola MUP-a KS trebalo suspendovati.
A ko ne plati jednu kaznu, odmah dolazi opomena da se ide u zatvor Kako je ovaj sa 270 000 to “izbjegao”
A ne bi me čudilo da ovaj sasvim regularno kroz sistem dobije licencu za instruktora vožnje....pa neka čovjek otvori auto-školu
ja dobijem 40, tecim sutra da platim da prepolovim, na registraciji me zakebavaju za 3 KM duga. kako je realno uopste moguce toliki dug nabiti???
Neko duguje 270.000, a nekom zavrcu ruku za marku jos ide na odlucivanje dali da mu oduzmu vozilo trajno.Kakve je to zemlja gdje kriminalci imaju veca prava od postenih.Sve je tako jer su nam kriminalci na vlasti u svim nivoima.
Procesuirati one koji su omogućili ovom prestupniku da hara gradom i dalje.
Jbg nabralo se... :)
Realno, ne mora ovo platiti, samo ne moze registrovati auto! Eto, to je nas zakon!
trebalo bi da ne moze izvaditi ni licnu ni vozacku ni pasos. ali nevezano ni za to. sta je poenta kazne od 270.000 koju ne moras platiti?