Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo Bakiru i SDA nije dovoljno da i dalje drze Zukica na mjestu glavnog sekretara, SDA po broju clanova koji su u kriminalu nije nista drugo vec udruzena zlocinacka organizacija. leglo korupcije kriminala i predsjedniku najdraze nepotizma
@2017m2 Ne mora lezati ni dana - mislim do godinu dana se moze platiti Koliko su uzeli (sto se ne zna) ima i vise nego dovoljno da plati Znaci moze 'u sedlo' odmah
Ma jebite se govna genocidna.Pola SDA je u zatvoru i opet vam ne valja.Kud je neko Dodikov ili Čovićev ili Šćepin?preuzeli ste retoriku "avaza" i genocidnih glasila i jedete govna.Kud su te Izetbegovićeve vile i pare.Ima li kakav dokaz?Dodikov,Čovićev i Radončićev kriminal je svima vidljiv.Grade se dvorci,računi puni,dokumenta su tu i nikom ništa?!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U autu su Esed Radeljaš, Amir Zukić i Damir Hadžić, ko vozi? Policajac.
Ceka li ga posao vozaca na drzavnim jaslama kad odsluzi ovih bijednih 8 mjeseci.. dajte meni 100.000 i ja cu odsluziti duplo vise 16 mjeseci..
Zar se prvo mira osuditi vozac a ne gazda koji mu je naredzivao sta da radi i kako da radi.Po meni je covjek posteno radio i izvrsavao naredbe nadredzenih.Mozda je ovo primjer da nase tuzilastvo nije kadar upecati vsliku ribu vec se gace istresaju na onim sitnim
Tužilaštva jesu kadri da uhvate kriminalca - nesmiju da ga optuže!
Kaže tip što leži u Zenici da je Zukić Glavna Mlada i Zatvoru jebu ga ko Prostitutku ko Stigne
Mamicu mu Lopovsku priznao i 8 mjeseci Sudstvo i Tužilaštvo sve go Kriminalac
Jel to rob za svoga robovlasnika mora odlezat robiju. Sta je uradio, proasao kroz crveno?
Ma SDA je gora od Cosa Nostre, što je najgore, moguće da če se svi izvuć sa evo ovako malim kaznama do godinu dana. Samo Zuka možda odleži više al kolko je nakro ništa to nije, izaće iz ćuze ko paša.
Sad ce Zuka sa Zikom susjedom tavle i domina u Zenici.
SRAMOTNO!!!! PRDAČINA OD PRAVOSUDJA, TUŽILAŠTVA A I DRŽAVE.
Apsurdistan na djelu.
Hajde ti znaj koliko je finansijski težak iz ove priče izašao ovaj vozač i na kraju osam mjeseci zatvora. Svakim danom se šalje poruka da se u BiH ustvari zločin isplati još ako je stranački pokriven onda je sve ok i sve može.
A u zatvoru se čuje žamor.... Dajte nam Sebiju a mi vama pedera.
PROSLO 5 MJ NA SUDJENJU I PROCE JOS 3 DOK IZADJE FAKAT NIJE NI OSJETIO TVORZA, JAKOG NAM TUZILASTVA
Najveca je ironija sto Zukic glavonja nece nista dobiti...
UMJESTO U ZATVOR KAZNUI platio NOVCEM OD MITA ! Koji mu nije oduzet !! Resto zadržao i danas ODŠETAO nazad u SDA na POSAO !! El Bake se riješio Suljinog sekretara koji kao glava hobotnice neće moći bez zatvora. ILI HOĆE AKO I ON PRIZNA ! Al onda ode Bake u PRITVOR. ZATo je bilo UBITI KONJA da se ZNA kakva je to organizacija SDA pod vođstvoma Rogatice i FOČE !
ČUJ, "Akcija BOSNA???", Zar nije prikladnije "Akcija "NAPAĆENA BOSNA"