Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodošli... nadam se da će im boravak biti ugodan i da će poželjeti opet da dođu
Cesi su vrijedan, posten i skroman narod. Imate priliku da se u Sarajevu provozate starim tramvajima ceskog proizvođača ČKD Praha.
ja se sjecam kad su cehinje davale za jednu crvenu ili par banana. tito dragi na koji nivo smo mi spali za ovih tri desetljeca. ah da, dobrodoslji, cesi su fini ljudi a tek cehinje :)
Eto Cehinja uhh
Jesul presjedali 🤣🤣
Dragi prijatelji iz BiH, nema razvoja turizma bez razvoja infrastrukture. C5 koridor, zračne luke, bez toga nema razvoja turističke ponude u BiH. Hrvatska je napravila bum kad je razvila sustav autoputeva, zračnih luka i trajektnih pristaništa. Bez infrrasrukture nema razvoja.
U prevodu sex-voz
Šta li to vidješe ovdje,a da nema u Češkoj neka me neko prosvijetli 🙄
papake, seljake, kozojebe,bijedu i smece toga tamo nema
Hvala Bogu, ide turizaaaammmm, pohvale ambasadorici Mlinarevic-Sopota za rad
Divna odevna kombinacija gospodina sa slike broj 4.Nije mi čudo što te Čehinje tako nasrću na strance...
Dosli da se slikaju s Erdoganom, pa malo na svadbu male Izetbegovicke.
Slika broj tri, lijevi ugao. Koji kralj! :)
Čehinje mmm
Priča se da su Čehinje veoma liberalne i otpuštene u svakom aspektu? 😎
Biole nekada sada ih bosnjacke kurave siju u svakom pogledu
Jesu opustene a ne otpustene , osim toga ne vole osunecene , dovoljno je procitat par clanaka u ceskim novinama . Komentari su irazito nepovoljni po osunecene .
došli u jeku islamizacije kasabe.....
hebo te otac
Kako ih je lijepi vidjeti