Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muhinjo, jel ti rekao taj Mašić, koliki je njegov tal sa Infohausom? Jel znaš zašto učenike tjeraju na ovaj projekat? Zato što po svakom učeniku Infohaus ima 5 maraka, koje naravno rastale sa ministrom,
Jel ovaj Alen poslije prasno Sunčicu?
Mislim ja ne bih imao ništa protiv da se malo s njom valjutam.
Svaka cast i pohvala za ovakav projekat i svaka cast ministru obrazovanja i nauke Damiru Masicu sto svoj posao vodi i ovakve projekte predvodi
Jel ti rekao taj Mašić, koliki je njegov tal sa Infohausom? Jel znaš zašto učenike tjeraju na ovaj projekat? Zato što po svakom učeniku Infohaus ima 5 maraka, koje naravno rastale sa ministrom, A samo u kantonu Sarajevo je bilo 1300 ucenika. Gdje su ostali kantoni?
šta je gore od plaćenog članka? ponovljeni plaćeni članak; a od toga su još gori plaćeni komentari
Odlican projekat od strane federalno ministarstva nauke i obrazovanja. Masic je pravi covjek za ovaj posao. Ucesnici su sigurno stekli super iskustvo i kontakte koji ce im posluziti u zivotu.
Svaka cast s projektom jer skolovanje nije samo skolovanje u klupama!
Uradili smo mnogo, mozemo jos vise, Omladina nasa, kao jedan dise. Ugradicemo ljubav, u sva nasa dela, Nama se ponosi domovina cela. Samac, Sarajevo, Morava i Sava, Proculo se svijetom, to je nasa slava. Recicemo sutra svakom ko nas pita, Mi smo ponos naseg druga Tita.
Da je pameti pa i danas organizovati takve udarnicke radne akcije. Ljudima su isle u staz (da li cak i beneficirani? slagacu), imali hranu, smjestaj, druzili se, a povrh svega, izgradili zemlju, podigli je na noge. Garantujem da ima kod nas desetine hiljada ljudi koji bi se sad popisali da ucestvuju u nekoj takvoj, s obzirom koja glad i besparica vlada.
A vidi da smo normalan narod forsirali bi više praksu nego teoriju, ovako smo najpametniji narod sa širokim spektrom znanja za kviz koji ništa nezna.Zapadni sistem školovanja je odavno u stilu ako uciš o bananama onda si konstantno fokusiran na banane i tu je kasnije u poslu pravi rezultat. :)